Rss Feed
Tweeter button
Facebook button
Technorati button
Myspace button
Linkedin button

Platenbeurs Heerlen


“Jarenlang hebben mijn vrienden me uitgelachen met mijn vinylplaten maar tegenwoordig ben ik weer helemaal hip.” Aldus een keurige heer op leeftijd, al graaiend door de bakken van een Akense platenboer. En inderdaad. Tijdens de BOKS Heerlense Platenbeurs, afgelopen zaterdag in het voormalige Megapoolpand aan de Honigmannstraat, was er opvallend veel jong volk op de been. Op zoek naar klassiekers uit vijf decennia popmuziek. Veelal op vinyl, een enkele keer op cd.

Ondanks de aanwezigheid van drie goed gesorteerde platenzaken binnen de gemeentegrens is er in Heerlen blijkbaar ook nog behoefte aan een event als dit. Heerlenaar Geer Pizlo voelde het aan, stak de handen uit de mouwen en kan tevreden terugkijken. De standhouders hadden er schik in, het aanbod was behoorlijk, de prijzen waren scherp en de meeste bezoekers lovend. De eerste échte Heerlense Platenbeurs smaakte naar meer.

Foto’s: Anita Hondong – Tekst: Marco Smeets


Article by Marco Smeets

Marco Smeets Marco Media, Mijnstreek Oost, Parkstad Popstad, wannabe hardloper en de muziek in mijn hoofd... Read 224 articles by

Email

Categories

Like us

Afgrond Archief

Better Tag Cloud