Rss Feed
Tweeter button
Facebook button
Technorati button
Myspace button
Linkedin button

James Jetlag aan het werk

Graffitikunstenaar James Jetlag is in mei begonnen met de uitvoering van zijn werk op diverse viaducten in Heerlen. Dit gebeurt binnen het kader van het graffitiproject ‘Kleur Onderweg’, een project van gemeente en de provincie Limburg. Het viaduct op de Valkenburgerweg was het eerste van in totaal vier onder de N281, die aan beide zijden een graffiti-kunstwerk krijgen. Momenteel werkt Jetlag in de Looierstraat, daarna zijn de Parallelweg en Bremersweg aan de beurt. Foto’s: Anita Hondong

Article by Monica Dols

Monica Dols Dieren, kinderfeestjes, cultuurhuisheerlen, evenementen, creatieve dingen bedenken, positief, organiseren. Read 132 articles by

Email

Categories

Like us

Afgrond Archief

Better Tag Cloud