Rss Feed
Tweeter button
Facebook button
Technorati button
Myspace button
Linkedin button

Atari Teenage Riot prijsvraag

Het gonst al een tijdje rond. De godfathers van de digital hardcore komen naar de Nieuwe Nor in Heerlen en aanstaande zaterdag (22 december) is het dan eindelijk zover. Alec Empire en co zullen Parkstad Limburg voor de tweede keer op haar grondvesten laten schudden. Als jij ons weet te mailen wáár en wannéér hij dat voor de eerste keer deed kun je er wellicht gratis bij zijn. Mail je antwoord naar redactie@afgrond.org en wie weet zien we jou zaterdag in de Nieuwe Nor. Als je durft…

Article by Marco Smeets

Marco Smeets Marco Media, Mijnstreek Oost, Parkstad Popstad, wannabe hardloper en de muziek in mijn hoofd... Read 208 articles by

Email

Categories

Like us

Afgrond Archief

Better Tag Cloud