Rss Feed
Tweeter button
Facebook button
Technorati button
Myspace button
Linkedin button

Mark van Vliet en Jasper Smit

Ze waren er al eens, in de finale van het Parkstad Cabaret Festival. Niet tegelijk maar allebei zeer waardige kandidaten voor een strijd die ze maar nipt verloren: Mark van Vliet en Jasper Smit.

En ze komen terug. Jasper is al eens te zien geweest op Avenue Panache, het geweldige buitenfestival van het Culthuurhuis. In een volgeboekte tent speelde Jasper alsof zijn leven ervan af hing. Jasper is vooral muzikaal bezig. Zijn liedjes, waarbij hij zichzelf begeleid op piano, zijn altijd humoristisch en zitten uitstekend in elkaar! Van “een hele dikke vriend” tot “recreatief”, je krijgt ze moeilijk uit je hoofd als je de zaal verlaat. Jasper is veelzijdig. Hij heeft zijn eigen koekjesdag.nl site en hij organiseert samen met een aantal vrienden het enorm sympathieke Bosjesfestival.

Mark van Vliet is het neefje van. Het neefje van wie? Van Paul van Vliet uiteraard. Maar verder is hij in niets met zijn oom te vergelijken. Mark is een hippe,snelle jongen. Een stand-up comedian met een goed verhaal! Het lijkt alsof zijn verhalen zo uit de losse pols worden geschud. Ook als je achteraf met hem praat zie je het doorratelen in zijn hoofd, alsof hij zijn grappen op een hele snelle lopende band produceert maar wel later zorgvuldig de goede eruit pikt. Mark is een echte allrounder want sinds het cabaret festival komt hij steeds terug in onze finale als presentator. En dat doet hij gewoon, omdat hij het leuk vindt. Waar vind je dat nog tegenwoordig?

Nou, in het Cultuurhuis!

De heren zijn met elkaar te vergelijken in sommige opzichten. Niet hun programma, niet hun optreden. Maar in hun kwaliteit om sfeer te brengen, overal waar zij komen. En ze zijn allebei minstens even energiek buiten het podium.

Kijken dus, komende vrijdag, 18 januari, 20.30 in Cultuurhuis Heerlen!

cultuurhuisheerlen.nl

markvanvliet.nl

jasperzelf.nl

koekjesdag.nl

bosjesfestival.nl

Article by Monica Dols

Monica Dols Dieren, kinderfeestjes, cultuurhuisheerlen, evenementen, creatieve dingen bedenken, positief, organiseren. Read 132 articles by

Email

Categories

Like us

Afgrond Archief

Better Tag Cloud