Rss Feed
Tweeter button
Facebook button
Technorati button
Myspace button
Linkedin button

Kuepers Art

I LIKE IT LOUD

Afgelopen donderdag opende Leonie Kueper de deuren van haar eigen gallery in de Oranje Nassaustraat te Heerlen. In samenwerking met Urban Ads en pandeigenaar Ruud Mattheijs ontstond daar Kuepers Art. Droom van Leonie, verrijking voor het centrum en een belangrijke zet in de aanpak van de leegstand in de veelgeplaagde buurt. “Met Kuepers Art hebben we de lat voor de aanpak van leegstand in Heerlen centrum hoog gelegd. Leonie is een voorbeeld van jonge ondernemers die wij zoeken en hard nodig hebben in Heerlen centrum. Kuepers Art is een bewijs dat het kan.” Aldus Sjaak Vinken van Urban Ads. De eerste expositie in de fonkelnieuwe gallery is een verkooptentoonstelling van schilderijen van Tanja Ritterbex. Onze stadsfotografe Anita Hondong nam er een kijkje en maakte volgend beeldverslag.

I LIKE IT LOUD

I LIKE IT LOUD

I LIKE IT LOUD

I LIKE IT LOUD

I LIKE IT LOUD

I LIKE IT LOUD

I LIKE IT LOUD

I LIKE IT LOUD

I LIKE IT LOUD

 

Article by Administrator

Ik schrijf geen artikelen, maar onderhoud enkel de website! Read 60 articles by


Luister ook naar DE AFGROND op de radio. Iedere maandag en woensdag tussen 22.00 en 23.00 uur op RTV PARKSTAD. Op 89.2 FM of via deze live stream.

RSS Parkstad Popstad

  • Parkstad Popstad Concertagenda
    15 februari Tsar Bompa, Whorses – Oefenbunker, Landgraaf ThoTh, BBDVH, Olav e.a. – Nieuwe Nor, Heerlen 16 februari Born From Pain – Bluff, Heerlen Margriet Sjoerdsma & Egbert Derix – Parkstad Limburg Theater, Heerlen Freestyle United – Oefenbunker, Landgraaf Jonna Fraser, Josylvio – Music Dome, Kerkrade Remember – Trefcentrum, Treebeek 17 februari The Needles –... […]

Email

Categories

Like us

Afgrond Archief

Better Tag Cloud