Rss Feed
Tweeter button
Facebook button
Technorati button
Myspace button
Linkedin button

Cultura Nova – KomplexKapharnaüm

Duizenden bezoekers volgden vrijdagavond de metershoge videoprojecties, muzikanten en deejays van het Franse gezelschap KomplexKapharnaüm door de Heerlense binnenstad. Met hun interactieve spektakelstuk ‘Figures Libres’, dat in Heerlen haar Nederlandse première beleefde, openden zij de 23ste editie van Festival Cultura Nova. Het thema van de voorstelling was “identiteit”, waarbij de kernvragen “wie bent u?” en “wie zijn wij?” centraal stonden. De geschiedenis van Heerlen als mijnstad speelde dan ook een belangrijke rol. KomplexKapharnaüm liet de Heerlenaren op een nieuwe en heel bijzondere wijze door andere ogen naar hun eigen stad kijken. Een bijzonder fraai schouwspel ondersteund door toepasselijke rauwe industriële klanken en snoeiharde beats. Foto’s: Anita Hondong en René Bradwolff.

Cultura Nova duurt tot 1 september en het volledige programma vind je hier.

AnitaCN1

AnitaCN2

AnitaCN3

ReneCN2

ReneCN3

ReneCN1

 

Article by Marco Smeets

Marco Smeets Marco Media, Mijnstreek Oost, Parkstad Popstad, wannabe hardloper en de muziek in mijn hoofd... Read 213 articles by


Luister ook naar DE AFGROND op de radio. Iedere maandag en woensdag tussen 22.00 en 23.00 uur op RTV PARKSTAD. Op 89.2 FM of via deze live stream.

RSS Parkstad Popstad

  • Parkstad Popstad Concertagenda
    19 april Memphis Maniacs – Limburgzaal, Heerlen Whispering Sons – Nieuwe Nor, Heerlen Die My Demon, Crowsview, Reverse The Flow – Bluff, Heerlen Dr. Soul & Mr. Funk – Nr 7even, Heerlen Gershwin’s Garden: The First Step – Oefenbunker, Landgraaf 20 april Tim Knol – Parkstad Limburg Theater, Heerlen Massada, Somethin’ Fresh – Cultuurhuis, Heerlen... […]

Email

Categories

Like us

Afgrond Archief

Better Tag Cloud