Rss Feed
Tweeter button
Facebook button
Technorati button
Myspace button
Linkedin button

Richard Groenendijk – Alle dagen

David

Afgrondmedewerkers David en Monica waren donderdagavond allebei te vinden in de Limburgzaal. Zij beoordeelden de show van Richard Groenendijk aan de hand van het juryformulier dat gebruikt wordt voor het Parkstad Cabaret Festival.

Cabaretier: Richard Groenendijk

David:
Originaliteit  9
Opbouw 9
Woordenschat 9
Charisma 10
Mimiek   10
Verstaanbaarheid 9
Publieksreacties  10

Monica:
Originaliteit 7
Opbouw 8
Woordenschat 8
Charisma 8
Mimiek 9
Verstaanbaarheid  7
Publieksreacties 9

TOTAAL:      122

Opmerkingen van de jury:
David: Aaneenschakeling van hilarische anekdotes. Aangrijpende en humoristische liedjes wisselden elkaar af. Aardige, sympathieke man. Beste voorstelling van Richard tot nu toe. Sommige situaties heel herkenbaar.

Monica: jammer dat er grapjes uit andere shows in voorkwamen. Heb hekel aan cabaretliedjes, verlies ik mijn aandacht bij. liedje “het kan nog allemaal erger”wel humoristisch, hield me ook bij de les. Tiepetjes goed gespeeld, vooral Diederik-Jan.

Goede zelfspot. Had het publiek op zijn hand. Originele benamingen voor sommige zaken, zoals “natte heks”, “oud tuinhekje” e.d.

(Richard Groenendijk speelde donderdag 22 november in de Limburgzaal van het Parkstad Limburg Theater te Heerlen)

 

Article by David Doelen

David Doelen Authors bio is coming up shortly. Read 7 articles by


Luister ook naar DE AFGROND op de radio. Iedere maandag tussen 22.00 en 23.00 uur op RTV PARKSTAD. Op 89.2 FM of via deze live stream.

RSS Parkstad Popstad

  • Parkstad Limburg Limburg Economy Award
    Zaterdag 15 oktober vond de Parkstad Limburg Limburg Economy Award uitreiking plaats bij poppodium Nieuwe Nor. Tijdens dit galadvent heeft de Ronde Tafel 96 Heerlen i.s.m. de organisatie van de Parkstad Limburg Limburg Economy Award de stichting Talentontwikkeling Parkstad Popstad verrast met een cheque van maar liefst €5.000. De ondernemers van de Ronde Tafel 96... […]

Email

Categories

Like us

Afgrond Archief

Better Tag Cloud