Rss Feed
Tweeter button
Facebook button
Technorati button
Myspace button
Linkedin button

Inspire City

Lucie Berben

Inspire City biedt talenten, jonge ontwerpers en ondernemers op het gebied van “Lifestyle & Design” een publiekspodium in Heerlen. In samenwerking met o.a. de Stichting Dutch Design Desk Europe, het Arcus College Heerlen en de “Akademie für Handwerksdesign” uit Aken wordt de creatieve en ambachtelijke industrie uit de Euregio gepresenteerd.

Fantasie en creativiteit kost geen vermogen maar kan iedereen benutten als bron van inspiratie. Dat laten ook 1e jaar studenten Interieur & Style van het Arcus College te Heerlen met hun “kinderstoelenproject” zien. Veel van de lifestyle en design spullen werden op de Woonboulevard Heerlen getoond en zijn nu in Heerlen Centrum te koop in de pop-up-shop aan de Bongerd. Anita Hondong ging er op bezoek.

Inspire City 2013 duurt nog tot en met 21 december 2013. Meer informatie vind je op www.inspirecity.nl.

INSPIRECITY-1

INSPIRECITY-2

INSPIRECITY-7

INSPIRECITY-11

INSPIRECITY-14

INSPIRECITY-19

INSPIRECITY-25

INSPIRECITY-35

INSPIRECITY-41

Article by Administrator

Ik schrijf geen artikelen, maar onderhoud enkel de website! Read 65 articles by


Luister ook naar DE AFGROND op de radio. Iedere maandag tussen 22.00 en 23.00 uur op RTV PARKSTAD. Op 89.2 FM of via deze live stream.

RSS Parkstad Popstad

  • Parkstad Limburg Limburg Economy Award
    Zaterdag 15 oktober vond de Parkstad Limburg Limburg Economy Award uitreiking plaats bij poppodium Nieuwe Nor. Tijdens dit galadvent heeft de Ronde Tafel 96 Heerlen i.s.m. de organisatie van de Parkstad Limburg Limburg Economy Award de stichting Talentontwikkeling Parkstad Popstad verrast met een cheque van maar liefst €5.000. De ondernemers van de Ronde Tafel 96... […]

Email

Categories

Like us

Afgrond Archief

Better Tag Cloud