Rss Feed
Tweeter button
Facebook button
Technorati button
Myspace button
Linkedin button

Inspire City

Lucie Berben

Inspire City biedt talenten, jonge ontwerpers en ondernemers op het gebied van “Lifestyle & Design” een publiekspodium in Heerlen. In samenwerking met o.a. de Stichting Dutch Design Desk Europe, het Arcus College Heerlen en de “Akademie für Handwerksdesign” uit Aken wordt de creatieve en ambachtelijke industrie uit de Euregio gepresenteerd.

Fantasie en creativiteit kost geen vermogen maar kan iedereen benutten als bron van inspiratie. Dat laten ook 1e jaar studenten Interieur & Style van het Arcus College te Heerlen met hun “kinderstoelenproject” zien. Veel van de lifestyle en design spullen werden op de Woonboulevard Heerlen getoond en zijn nu in Heerlen Centrum te koop in de pop-up-shop aan de Bongerd. Anita Hondong ging er op bezoek.

Inspire City 2013 duurt nog tot en met 21 december 2013. Meer informatie vind je op www.inspirecity.nl.

INSPIRECITY-1

INSPIRECITY-2

INSPIRECITY-7

INSPIRECITY-11

INSPIRECITY-14

INSPIRECITY-19

INSPIRECITY-25

INSPIRECITY-35

INSPIRECITY-41

Article by Administrator

Ik schrijf geen artikelen, maar onderhoud enkel de website! Read 64 articles by


Luister ook naar DE AFGROND op de radio. Iedere maandag en woensdag tussen 22.00 en 23.00 uur op RTV PARKSTAD. Op 89.2 FM of via deze live stream.

RSS Parkstad Popstad

  • Parkstad Popstad Concertagenda
    13 maart Waylon – Limburgzaal, Heerlen Rowwen Hèze – Theater, Kerkrade Vicious Rumours, Disquiet – Oefenbunker, Landgraaf Invictus, Reyner, Last Day On Earth – Bluff, Heerlen Chaotic Hostility, MBK e.a. – Nieuwe Nor, Heerlen 14 maart Rowwen Hèze – Theater, Kerkrade Southern Blues Night: John Primer e.a. Parkstad Limburg Theater, Heerlen Open Podium – Café... […]

Email

Categories

Like us

Afgrond Archief

Better Tag Cloud