Rss Feed
Tweeter button
Facebook button
Technorati button
Myspace button
Linkedin button

De Nieuwe Afgrond

De afgrond is geheel vernieuwd!

De artikelen zijn beter gecategoriseerd zodat ze beter te doorzoeken zijn. Je kunt een artikel ook via twitter of facebook met anderen in je netwerk delen.

We zijn nog hard bezig om alle oude artikelen (inmiddels meer dan 300!) over te zetten naar de nieuwe site. Dat vraagt enig geduld van de lezers, maar we vertrouwen erop dat degenen die de moeite nemen om onze artikelen te lezen ook wel over enig geduld beschikken.

Met vriendelijke groeten,

De Afgrond-redactie

Article by Roger Dols

Roger Dols Asatru . Consultant . Kennismanagement . Runen . Projectmanagement . ICT . Schrijver . Innovator . Instrumentalist . Nietzsche . Euregio Maas-Rijn . Thymos . Co-creatie . Noordse bossen . Wardruna . Hofstadter . Kenniseconomie . Bismarck . Koffie . Franse kaas . Noordse Germaanse Mythologie Roger Dols tagged this post with: Read 28 articles by


Luister ook naar DE AFGROND op de radio. Iedere maandag en woensdag tussen 22.00 en 23.00 uur op RTV PARKSTAD. Op 89.2 FM of via deze live stream.

RSS Parkstad Popstad

  • Parkstad Popstad Concertagenda
    15 februari Tsar Bompa, Whorses – Oefenbunker, Landgraaf ThoTh, BBDVH, Olav e.a. – Nieuwe Nor, Heerlen 16 februari Born From Pain – Bluff, Heerlen Margriet Sjoerdsma & Egbert Derix – Parkstad Limburg Theater, Heerlen Freestyle United – Oefenbunker, Landgraaf Jonna Fraser, Josylvio – Music Dome, Kerkrade Remember – Trefcentrum, Treebeek 17 februari The Needles –... […]

Email

Categories

Like us

Afgrond Archief

Better Tag Cloud