Rss Feed
Tweeter button
Facebook button
Technorati button
Myspace button
Linkedin button

De Nieuwe Afgrond

De afgrond is geheel vernieuwd!

De artikelen zijn beter gecategoriseerd zodat ze beter te doorzoeken zijn. Je kunt een artikel ook via twitter of facebook met anderen in je netwerk delen.

We zijn nog hard bezig om alle oude artikelen (inmiddels meer dan 300!) over te zetten naar de nieuwe site. Dat vraagt enig geduld van de lezers, maar we vertrouwen erop dat degenen die de moeite nemen om onze artikelen te lezen ook wel over enig geduld beschikken.

Met vriendelijke groeten,

De Afgrond-redactie

Article by Roger Dols

Roger Dols Asatru . Consultant . Kennismanagement . Runen . Projectmanagement . ICT . Schrijver . Innovator . Instrumentalist . Nietzsche . Euregio Maas-Rijn . Thymos . Co-creatie . Noordse bossen . Wardruna . Hofstadter . Kenniseconomie . Bismarck . Koffie . Franse kaas . Noordse Germaanse Mythologie Roger Dols tagged this post with: Read 28 articles by


Luister ook naar DE AFGROND op de radio. Iedere maandag tussen 22.00 en 23.00 uur op RTV PARKSTAD. Op 89.2 FM of via deze live stream.

RSS Parkstad Popstad

  • Parkstad Popstad Concertagenda [UNDER CONSTRUCTION]
    28 SEPTEMBER Double Axe – Cultuurhuis, Heerlen 1 OKTOBER Kerri Powers, Damiën van Elburg – Parkstad Limburg Theater, Heerlen  The Black Stars – Cultuurhuis, Heerlen 2 OKTOBER Riptide – Parkstad Limburg Theater, Kerkrade A Tribute To David Bowie – Cultuurhuis, Heerlen 3 OKTOBER Mercy John – Parkstad Limburg Theater, Heerlen 9 OKTOBER Lesoir, Throat Of... […]

Email

Categories

Like us

Afgrond Archief

Better Tag Cloud