Rss Feed
Tweeter button
Facebook button
Technorati button
Myspace button
Linkedin button

Laura Jansen

Laura Jansen

Afgelopen donderdagavond speelde Laura Jansen in de Nieuwe Nor. DJ en popquiz-goeroe Roeland Kruchten doet verslag, MC Sharq leverde de foto’s.

Het optreden van Laura is het eerste in haar nieuwe Queen of Elba-tour, toch is er geen sprake van opstartproblemen. De twee muzikanten, die haar begeleidden (Jan Peter Hoekstra – gitaar/zang en Wouter Rentema -drums/zang) doen dat al jaren. Het geheel loopt dan ook erg soepel. Van de nieuwe liedjes zijn ‘Golden’ en ‘Queen of Elba’ prachtig en ook haar Serious Request-lied van 2012, ‘Same Heart’ (helaas zonder Tom Chaplin van Keane) is mooi. Jansen zingt zuiver en gemakkelijk, geen valse noot te bekennen. Uiteraard zorgt ‘Use Somebody’ voor een kippenvelmomentje, net als haar eigen ‘Single Girls’ en ‘Bells’. Meer opvallende covers zijn er van Miike Snow, Fine Young Cannibals en Bronski Beat. Hoogtepunt is echter de toegift samen met MC Fit, het nummer ‘Stapje Terug’ laat Laura in het Nederlands horen en ook dat klinkt uitstekend. Laura Jansen, bedankt voor de mooie avond. (Roeland)

(Laura Jansen speelde op 9 januari in Poppodium Nieuwe Nor in Heerlen.)

Laura Jansen

Laura Jansen

Laura Jansen

Article by Administrator

Ik schrijf geen artikelen, maar onderhoud enkel de website! Read 60 articles by


Luister ook naar DE AFGROND op de radio. Iedere maandag en woensdag tussen 22.00 en 23.00 uur op RTV PARKSTAD. Op 89.2 FM of via deze live stream.

RSS Parkstad Popstad

  • Parkstad Popstad Concertagenda
    15 februari Tsar Bompa, Whorses – Oefenbunker, Landgraaf ThoTh, BBDVH, Olav e.a. – Nieuwe Nor, Heerlen 16 februari Born From Pain – Bluff, Heerlen Margriet Sjoerdsma & Egbert Derix – Parkstad Limburg Theater, Heerlen Freestyle United – Oefenbunker, Landgraaf Jonna Fraser, Josylvio – Music Dome, Kerkrade Remember – Trefcentrum, Treebeek 17 februari The Needles –... […]

Email

Categories

Like us

Afgrond Archief

Better Tag Cloud