Rss Feed
Tweeter button
Facebook button
Technorati button
Myspace button
Linkedin button

Snowpop

aIMG_9502k

Het was weer eens moeilijk kiezen afgelopen zaterdag in Heerlen. Go Back To The Zoo en The Vagary in de Nieuwe Nor, K’s Choice in de Limburgzaal, Celine Cairo in de ING-zaal en Snowpop in het Cultuurhuis… De Afgrond koos voor het jeugdige talent aan de Sittarderweg. Foto’s: René Bradwolff

Sinds vorig jaar vindt in Cultuurhuis Heerlen in begin januari het eerste festival van het jaar plaats onder de naam Snowpop. Twee podia, zes bands, veel publiek, gemoedelijke sfeer, gastvrije locatie… Het is aangenaam vertoeven op Snowpop, hét podium voor regionaal talent. Zoals de indiepoppers van The Quartermen of Burning Down The House, dat haar relaxte pop voorziet van een scheut jazz en nog nooit van The Talking Heads had gehoord toen ze haar naam koos. A Nameless Band Called Funk neigt naar de Red Hot Chili Peppers. All Downhill From Here knalt als Green Day en Sum 41. Het powertrio The New Habit oogt en klinkt het meest volwassen en overtuigt met een zompige mix van blues, funk en rock. The Unofficials zorgen voor een spetterende liveshow vol ’70’s hardrock. Kortom, een mooi palet aan stijlen en gedreven jonge muzikanten op een festival dat wel eens zou kunnen uitgroeien tot een mooie nieuwjaarstraditie.

IMG_9278k

IMG_9186k

IMG_9273k

IMG_9277k  IMG_9288k

IMG_9333k

IMG_9432k

IMG_9458k

Article by Marco Smeets

Marco Smeets Marco Media, Mijnstreek Oost, Parkstad Popstad, wannabe hardloper en de muziek in mijn hoofd... Read 212 articles by


Luister ook naar DE AFGROND op de radio. Iedere maandag en woensdag tussen 22.00 en 23.00 uur op RTV PARKSTAD. Op 89.2 FM of via deze live stream.

RSS Parkstad Popstad

  • Parkstad Popstad Concertagenda
    15 februari Tsar Bompa, Whorses – Oefenbunker, Landgraaf ThoTh, BBDVH, Olav e.a. – Nieuwe Nor, Heerlen 16 februari Born From Pain – Bluff, Heerlen Margriet Sjoerdsma & Egbert Derix – Parkstad Limburg Theater, Heerlen Freestyle United – Oefenbunker, Landgraaf Jonna Fraser, Josylvio – Music Dome, Kerkrade Remember – Trefcentrum, Treebeek 17 februari The Needles –... […]

Email

Categories

Like us

Afgrond Archief

Better Tag Cloud