Rss Feed
Tweeter button
Facebook button
Technorati button
Myspace button
Linkedin button

Soep in Werkplaats K

Iedere laatste donderdag (en soms de derde donderdag) van de maand is er een soepavond bij Werkplaats K in Kerkrade. Voor 3 euro kun je kiezen uit twee soepen vergezeld met brood. Maar het gaat bij deze avonden niet alleen over de soep. Het gaat over elkaar ontmoeten. En het gaat ook over cultuur in de breedste zin des woord. Elke soepavond is er een gast. Iemand die vertelt over Eurode wandelingen bijvoorbeeld. Of er speelt een bandje. Of het gaat over kunst. Wil jij jezelf voeren met deze culturele soeplepel? Dan meldt je aan op soep@werkplaatsk.nl.

Komende soepavond is op 17 april. Deze soepavond is anders dan anderen, je kunt al om 15.00 uur mee met een Eurode wandeling. Normale Inloop vanaf 17.30. start is om 18.00. Na de soep speelt het Cinema Kwartet. Meer informatie vind je op werkplaatsk.nl.

Article by Monica Dols

Monica Dols Dieren, kinderfeestjes, cultuurhuisheerlen, evenementen, creatieve dingen bedenken, positief, organiseren. Read 132 articles by


Luister ook naar DE AFGROND op de radio. Iedere maandag tussen 22.00 en 23.00 uur op RTV PARKSTAD. Op 89.2 FM of via deze live stream.

RSS Parkstad Popstad

  • Parkstad Popstad Concertagenda [UNDER CONSTRUCTION]
    28 SEPTEMBER Double Axe – Cultuurhuis, Heerlen 1 OKTOBER Kerri Powers, Damiën van Elburg – Parkstad Limburg Theater, Heerlen  The Black Stars – Cultuurhuis, Heerlen 2 OKTOBER Riptide – Parkstad Limburg Theater, Kerkrade A Tribute To David Bowie – Cultuurhuis, Heerlen 3 OKTOBER Mercy John – Parkstad Limburg Theater, Heerlen 9 OKTOBER Lesoir, Throat Of... […]

Email

Categories

Like us

Afgrond Archief

Better Tag Cloud