Rss Feed
Tweeter button
Facebook button
Technorati button
Myspace button
Linkedin button

King Crimson prijsvraag

King Crimson is een Britse rockband rond gitarist Robert Fripp. De band werd opgericht in 1969 en geldt als een van de uitvinders van de progressieve rock. De legendarische line up van de laatste King Crimson tour (Adrian Belew, Tony Levin en Pat Mastelotto) komt op 5 juli a.s. eindelijk naar de LIMBURGzaal van Theater Heerlen! Zonder Fripp maar wél met zijn uitdrukkelijke goedkeuring en steun. The Crimson ProjeKCt staat garant voor de hoogste muzikale kwaliteit en brengt de muziek van King Crimson vanaf de vroege jaren ’80 tot de late jaren ’90 tot leven.

De Afgrond mag twee keer twee tickets weggeven voor deze show. De kaarten zullen worden verloot onder de mensen die de juiste antwoorden op de volgende vraag hebben gemaild naar redactie@afgrond.org. Frontman van The Crimson ProjeKCt en alle King Crimson incarnaties vanaf 1980 is zanger/gitarist Adrian Belew. Noem twee bekende artiesten/bands waar deze grootmeester in het verleden mee samenwerkte.

Succes, en wie weet tot 5 juli a.s. in de Limburgzaal!

Article by Marco Smeets

Marco Smeets Marco Media, Mijnstreek Oost, Parkstad Popstad, wannabe hardloper en de muziek in mijn hoofd... Read 209 articles by

Email

Categories

Like us

Afgrond Archief

Better Tag Cloud