Rss Feed
Tweeter button
Facebook button
Technorati button
Myspace button
Linkedin button

Booch 2014

IMG_9968pk

Afgelopen weekend vond in Heerlen de 17e editie van Booch plaats. Het festival met muziek en cultuur (voor elk wat wils) had dit jaar voor het eerst een programma voor de allerjongsten. Foto’s: René Bradwolff

Er een lounge-area op zaterdag, een theater-area op zondag en een keur aan internationale acts zoals Dog Eat Dog (VS), 21Octayne (D), Diablo BLVD (B) en het verrassende Heymoonshaker (UK). Ook toppers uit Nederland zoals Taymir, Soul Sister Dance Revolution en Marco Roelofs (Heideroosjes) ontbraken niet, evenals talrijke talenten uit de eigen regio. Subp Yao vs Doop, Povereign, LIANA, Drunken Dreams, Short Phusiun en Kijk Een Ster, om er maar een paar te noemen. Het festival kende echter ook zeker de nodige obstakels op weg ernaar toe… Een typisch Heerlens evenement dus.

Al waren de nodige strubbelingen, financieringsproblemen en twijfelachtige weersvoorspellingen behoorlijke uitdagingen voor het het Booch festival, de organisatie mag met gepaste trots terugkijken op een zeer geslaagde editie.

IMG_0589k

IMG_0810k

IMG_1139k

IMG_1156k

IMG_1343k

IMG_1304k

IMG_1632k

IMG_1828k

IMG_1933k

IMG_2325k

IMG_9967k

IMG_0460k

Article by Sjon Mobers

Sjon Mobers Sjon Mobers aka King Mobe, vormgever, plaatjes draaier, presentator, (be)denker en vooral kunstige nar, onafhankelijk grillig van binnen, warm naar buiten... Read 11 articles by


Luister ook naar DE AFGROND op de radio. Iedere maandag en woensdag tussen 22.00 en 23.00 uur op RTV PARKSTAD. Op 89.2 FM of via deze live stream.

RSS Parkstad Popstad

  • Parkstad Popstad Concertagenda
    13 maart Waylon – Limburgzaal, Heerlen Rowwen Hèze – Theater, Kerkrade Vicious Rumours, Disquiet – Oefenbunker, Landgraaf Invictus, Reyner, Last Day On Earth – Bluff, Heerlen Chaotic Hostility, MBK e.a. – Nieuwe Nor, Heerlen 14 maart Rowwen Hèze – Theater, Kerkrade Southern Blues Night: John Primer e.a. Parkstad Limburg Theater, Heerlen Open Podium – Café... […]

Email

Categories

Like us

Afgrond Archief

Better Tag Cloud