Rss Feed
Tweeter button
Facebook button
Technorati button
Myspace button
Linkedin button

Gratis naar The Cosmic Dead

Hou je van Can of Hawkwind? Spits je je oren bij het horen van termen als Kraut en Psychedelica? Dan is De Oefenbunker in Landgraaf op 18 september voor jou the place to be. Op die dag staat daar namelijk The Cosmic Dead op de planken om je te trakteren op dreunende grooves en spacende trance-jams. In de UK al een gevestigde naam en hier zomaar op een donderdagavond in het meest knusse popzaaltje beneden de rivieren. En om het allemaal nog mooier te maken geeft De Afgrond 2×2 tickets weg. Het enige dat je daarvoor hoeft te doen is een email sturen naar redactie@afgrond.org onder vermelding van “Cosmic Dead”. Hoe gemakkelijk kan het zijn…

Article by Marco Smeets

Marco Smeets Marco Media, Mijnstreek Oost, Parkstad Popstad, wannabe hardloper en de muziek in mijn hoofd... Read 208 articles by

Email

Categories

Like us

Afgrond Archief

Better Tag Cloud