Rss Feed
Tweeter button
Facebook button
Technorati button
Myspace button
Linkedin button

Gratis Grandmothers


Het is binnenkort weer Zappa-time in Heerlen. In navolging van de succesvolle show van Banned From Utopia in maart heeft Poppodium Nieuwe Nor besloten op 13 november The Grandmothers Of Invention terug naar Heerlen te halen, een voortzetting van het legendarische The Mothers Of Invention waarmee Frank Zappa in de jaren ’60 de muziekwereld op zijn kop zette.

Onder aanvoering van de oudgedienden Don Preston en Bunk Gardner (respectievelijk 82 en 81 jaren jong) zal er geciteerd worden uit de eerste albums van de band, waaronder de klassiekers ‘Freak Out’ en ‘We’re Only In It For The Money’. En talking about money… jij kunt er gratis bij zijn want De Afgrond geeft 2 x 2 kaarten weg voor deze happening.

Heb je zin in een old school avondje Zappa met een onorthodoxe mix van jazz, rock, avant garde, psychedelica en humor? Stuur dan een email naar afgrond045@gmail.com ovv ‘Freak Out’ en maak kans op een bijzonder muzikaal avontuur. ‘Absolutely Free’.

Article by Marco Smeets

Marco Smeets Marco Media, Mijnstreek Oost, Parkstad Popstad, wannabe hardloper en de muziek in mijn hoofd... Read 222 articles by


Luister ook naar DE AFGROND op de radio. Iedere maandag tussen 22.00 en 23.00 uur op RTV PARKSTAD. Op 89.2 FM of via deze live stream.

RSS Parkstad Popstad

  • Parkstad Popstad Concertagenda [UNDER CONSTRUCTION]
    28 SEPTEMBER Double Axe – Cultuurhuis, Heerlen 1 OKTOBER Kerri Powers, Damiën van Elburg – Parkstad Limburg Theater, Heerlen  The Black Stars – Cultuurhuis, Heerlen 2 OKTOBER Riptide – Parkstad Limburg Theater, Kerkrade A Tribute To David Bowie – Cultuurhuis, Heerlen 3 OKTOBER Mercy John – Parkstad Limburg Theater, Heerlen 9 OKTOBER Lesoir, Throat Of... […]

Email

Categories

Like us

Afgrond Archief

Better Tag Cloud