Rss Feed
Tweeter button
Facebook button
Technorati button
Myspace button
Linkedin button

Gratis Parkstad Popstad Trio

Aanstaande zaterdag vindt de eerste show onder de noemer Parkstad Popstad Trio plaats. Drie schitterende concerten op drie verschillende podia voor één superscherpe prijs. De Oefenbunker presenteert Mauro Pawlowski solo (dEUS / Evil Superstars) op 8 november, een week later zie je Stef Kamil Carlens (dEUS / Moondog Jr. / Zita Swoon) óók solo, maar dan in de INGzaal van Parkstad Limburg Theaters, en tenslotte komen de oprichters van The Posies op 19 december voor een akoestisch duo-concert naar Poppodium Nieuwe NOR: Jon Auer & Ken Stringfellow.

En alsof het nog niet allemaal goedkoop genoeg is, geeft De Afgrond gratis 2×2 triotickets weg. Dat zijn dus eigenlijk 2×6 tickets! Maar dan moet je er wel snel bij zijn want de eerste show is dus al komende zaterdag. Het enige dat je hoeft te doen is een mailtje sturen naar afgrond045@gmail.com o.v.v “Parkstad Popstad Trio”. Zo eenvoudig kan het zijn. Succes!

Trio

Article by Marco Smeets

Marco Smeets Marco Media, Mijnstreek Oost, Parkstad Popstad, wannabe hardloper en de muziek in mijn hoofd... Read 210 articles by


Luister ook naar DE AFGROND op de radio. Iedere maandag en woensdag tussen 22.00 en 23.00 uur op RTV PARKSTAD. Op 89.2 FM of via deze live stream.

RSS Parkstad Popstad

  • Parkstad Popstad Concertagenda
    18 januari Physical Graffiti (Led Zeppelin tribute) – Nieuwe Nor, Heerlen Dayz of the Soyuz, Nem Q – Oefenbunker, Landgraaf The Cavern Beatles – Theater, Kerkrade René Froger – Parkstad Limburg Theater, Heerlen Steve Dewar – Erin’s Isle, Heerlen 19 januari Dayna Kurtz – Limburgzaal, Heerlen A Minor Problem – Oefenbunker, Landgraaf Like U2, Second Draft... […]

Email

Categories

Like us

Afgrond Archief

Better Tag Cloud