Rss Feed
Tweeter button
Facebook button
Technorati button
Myspace button
Linkedin button

Inpoet 7

Zaterdag 15 november vond alweer de zevende editie plaats van de Inpoet-reünie in de Nieuwe Nor. In tegenstelling tot de voorgaande jaren was er deze keer ook live-muziek. De avond werd geopend door The Neon Judgement, dat dertig jaar geleden ook in de originéle Inpoet speelde. Een mooie opmaat dus voor DJ Kitty, die met een gitzwarte selectie uit haar platencollectie zorgde voor een continu volle vloer, waarop tot diep in de nacht werd gedanst op uiteenlopende artiesten als The Stooges, Nine Inch Nails, The Cure, Front 242, Virgin Prunes, The Birthday Party, The Cramps, Nitzer Ebb, The Cult, Big Black, Kowalski, The Sound, Gang Of Four, Siouxsie And The Banshees en meer maar zeker ook mínder voor de hand liggende soortgenoten. Stampend en loeihard. Zoals het hoort. René Bradwolff deed zijn dansschoenen aan en oordoppen in en schoot voor ons de volgende foto’s.

4W3A0233k

1-4W3A0262k

4W3A0298k

4W3A0587k

4W3A0564k

 

Article by Marco Smeets

Marco Smeets Marco Media, Mijnstreek Oost, Parkstad Popstad, wannabe hardloper en de muziek in mijn hoofd... Read 212 articles by


Luister ook naar DE AFGROND op de radio. Iedere maandag en woensdag tussen 22.00 en 23.00 uur op RTV PARKSTAD. Op 89.2 FM of via deze live stream.

RSS Parkstad Popstad

  • Parkstad Popstad Concertagenda
    15 februari Tsar Bompa, Whorses – Oefenbunker, Landgraaf ThoTh, BBDVH, Olav e.a. – Nieuwe Nor, Heerlen 16 februari Born From Pain – Bluff, Heerlen Margriet Sjoerdsma & Egbert Derix – Parkstad Limburg Theater, Heerlen Freestyle United – Oefenbunker, Landgraaf Jonna Fraser, Josylvio – Music Dome, Kerkrade Remember – Trefcentrum, Treebeek 17 februari The Needles –... […]

Email

Categories

Like us

Afgrond Archief

Better Tag Cloud