Rss Feed
Tweeter button
Facebook button
Technorati button
Myspace button
Linkedin button

King Champion Sounds

14W3A6567k

Repeterende gitaarpartijen, soulvolle blazers, monotoon voortdenderende songs. Overdonderend én betoverend. Spannender dan de wijze waarop King Champion Sounds in de Oefenbunker haar met kraut, jazz en soul gelardeerde post-punk serveert hoor je het niet vaak. Desondanks wisten afgelopen zaterdag slechts enkele tientallen gelukkigen de weg naar Landgraaf te vinden. Een gemiste kans derhalve voor iedereen die zijn of haar muziek niet in hapklare blokken verkiest en iets van Can, The Fall, Beefheart, PiL en of Sun Ra in de platenkast heeft staan, maar desondanks thuis op de bank bleef hangen. De aanwezigen zullen het memorabele avondje King Champion Sounds koesteren, voor de rest resteren alleen de mooie foto’s van René Bradwolff.

King Champion Sounds is een Brits-Nederlands gezelschap onder aanvoering van gitarist Ajay Saggar (The Bent Moustache) en G.W Sok (The Ex) en speelde op zaterdag 14 maart in de Oefenbunker in Landgraaf.

4W3A6237k

4W3A6302k  4W3A6194k

4W3A6133k

4W3A6505k

 

Article by Marco Smeets

Marco Smeets Marco Media, Mijnstreek Oost, Parkstad Popstad, wannabe hardloper en de muziek in mijn hoofd... Read 224 articles by

Email

Categories

Like us

Afgrond Archief

Better Tag Cloud