Rss Feed
Tweeter button
Facebook button
Technorati button
Myspace button
Linkedin button

(h)ear #47

In Kunstencentrum Signe aan de Willemstraat in Heerlen zetelt al geruime tijd (h)ear, een stichting voor experimentele muziek en klankkunst. (h)ear organiseert concerten, performances, workshops, lezingen en cureert tentoonstellingen over geluidskunst en doet dat sinds het stoppen van de gemeentesubsidie geheel op eigen kracht.

Door de inzet van initiator Mike Kramer en met dank aan Kunstencentrum Signe, dat de (h)ear-avonden wanneer nodig kosteloos faciliteert, is het ondanks het gebrek aan financiële middelen gelukt om een nieuwe reeks performances aan te kondigen. De status van (h)ear is blijkbaar dermate dat geluidskunstenaars uit heel Europa bereid zijn om voor de opbrengst van de avondkassa naar Heerlen af te reizen.

Afgelopen vrijdag beleefde (h)ear haar 47e editie, met optredens van Martijn Comes en Alberto Boccardi. René Bradwolff maakte er voor ons onderstaande foto’s.

(h)ear #47 vond op 26 april plaats in Kunstencentrum Signe, Heerlen. Check de agenda voor de komende edities.
Om in de toekomst haar activiteiten te kunnen blijven uitoefenen is (h)ear op zoek naar donateurs. Geïnteresseerden kunnen een bijdrage storten op IBAN: NL75INGB0004924621 / BIC-SWIFT code: INGBNL2A t.n.v. Foundation (h)ear of via de Paypall link op deze pagina.

4W3A5068k

4W3A5057k  Foundation

hear_logo01

Article by Marco Smeets

Marco Smeets Marco Media, Mijnstreek Oost, Parkstad Popstad, wannabe hardloper en de muziek in mijn hoofd... Read 224 articles by

Email

Categories

Like us

Afgrond Archief

Better Tag Cloud