Rss Feed
Tweeter button
Facebook button
Technorati button
Myspace button
Linkedin button

Limburgs Mooiste

Op vrijdag 29 en zaterdag 30 mei was het Burgemeester van Grunsvenplein in Heerlen de start- en finishlocatie van de 24ste editie van Limburgs Mooiste. Inclusief een feestelijk entertainmentprogramma, een fietsbeurs, drank- en eettentjes en uiteraard duizenden fietsers. Anita Hondong was erbij en maakte voor ons onderstaande foto’s.

AFGROND-22

AFGROND-1

AFGROND-4

AFGROND-7

AFGROND-8

AFGROND-9

AFGROND-12

AFGROND-14

AFGROND-21

 

Article by Administrator

Ik schrijf geen artikelen, maar onderhoud enkel de website! Read 62 articles by


Luister ook naar DE AFGROND op de radio. Iedere maandag en woensdag tussen 22.00 en 23.00 uur op RTV PARKSTAD. Op 89.2 FM of via deze live stream.

RSS Parkstad Popstad

  • Parkstad Popstad Concertagenda
    3 februari De Nor Verteld: Vlamp e.a. – Nieuwe Nor, Heerlen 7 februari Popweek: Electrocic Sound Of The 80’s – Nieuwe Nor, Heerlen 8 februari Test Dept – Nieuwe Nor, Heerlen Open Podium – Café de Haas, Voerendaal The Wieners – Klaver 4, Brunssum 9 februari Solomon – Café de Haas, Voerendaal The Antones –... […]

Email

Categories

Like us

Afgrond Archief

Better Tag Cloud