Rss Feed
Tweeter button
Facebook button
Technorati button
Myspace button
Linkedin button

Weekend at War

WAR-117
In 2015 is het 70 jaar geleden dat Nederland werd bevrijd. In het kader hiervan organiseerde de Miljoenenlijn een evenement waarvoor twee grote legerkampementen van de Geallieerden en Duitsers werden ingericht. Meer dan 200 acteurs waren in de weer om de geschiedenis van de oorlog uit te beelden en het publiek een bezoek brengen aan de kampen met hun legervoertuigen en speciaal ingerichte hospitaalrijtuigen. Tijdens een live battle werd een overwinningsslag nagebootst. Het was echter vooral de bevrijding die met bijpassende muziek werd herdacht en gevierd. De Afgrond stuurde Anita Hondong naar het front en zij kwam terug met onderstaande reportage.

WAR-6

WAR-16

WAR-20

WAR-60

WAR-43

WAR-49

WAR-107

WAR-113

WAR-132

Article by Marco Smeets

Marco Smeets Marco Media, Mijnstreek Oost, Parkstad Popstad, wannabe hardloper en de muziek in mijn hoofd... Read 219 articles by


Luister ook naar DE AFGROND op de radio. Iedere maandag en woensdag tussen 22.00 en 23.00 uur op RTV PARKSTAD. Op 89.2 FM of via deze live stream.

RSS Parkstad Popstad

  • Parkstad Popstad Concertagenda
    13 maart Waylon – Limburgzaal, Heerlen Rowwen Hèze – Theater, Kerkrade Vicious Rumours, Disquiet – Oefenbunker, Landgraaf Invictus, Reyner, Last Day On Earth – Bluff, Heerlen Chaotic Hostility, MBK e.a. – Nieuwe Nor, Heerlen 14 maart Rowwen Hèze – Theater, Kerkrade Southern Blues Night: John Primer e.a. Parkstad Limburg Theater, Heerlen Open Podium – Café... […]

Email

Categories

Like us

Afgrond Archief

Better Tag Cloud