Rss Feed
Tweeter button
Facebook button
Technorati button
Myspace button
Linkedin button

Nicole Bolton

Sinds kort presenteert De Afgrond in haar nieuwe rubriek Kunstenaars uit Parkstad kunst in diverse vormen. Deze editie met werk van Nicole Bolton.

Nicole Bolton houdt van verhalende fotografie en sfeer. In haar nieuwste foto’s vinden we beide elementen terug. In de reeks Droomstation neemt zij de toeschouwer mee in een verhaal dat zich afspeelt op een vervallen station ergens over de grens. Droomstation bestaat uit sfeervolle en suggestieve beelden. Geïnspireerd door het werk van o.a. Gregory Crewdson ensceneert Nicole situaties die de kijker uitnodigen mee te gaan in haar verhaal. De samenwerking tussen Jolien de Wolf, die in deze fotoserie als model fungeert, heeft geleid tot een sfeervolle verhalende reeks foto’s.

De expo Droomstation is te zien in ‘t Blauwe Huis, Nobelstraat 16 te Heerlen van 11 t/m 26 september. Opening: 11-9-15 om 19.30u. De galerie is geopend op vrijdagen en zaterdagen van 14- 17u. Bezichtiging op afspraak is mogelijk.

Jolien Montzen kl wm-30

Jolien Montzen gr (144 van 1)

Jolien Montzen kl wm-62

Article by Marco Smeets

Marco Smeets Marco Media, Mijnstreek Oost, Parkstad Popstad, wannabe hardloper en de muziek in mijn hoofd... Read 213 articles by


Luister ook naar DE AFGROND op de radio. Iedere maandag en woensdag tussen 22.00 en 23.00 uur op RTV PARKSTAD. Op 89.2 FM of via deze live stream.

RSS Parkstad Popstad

  • Parkstad Popstad Concertagenda
    8 maart Stiff – Cultuurhuis, Heerlen 9 maart Open Podium – Café de Haas, Voerendaal Young Ellens, Freddy Modeira e.a. – Music Dome, Kerkrade 10 maart Rebels From Paradise, Bard – Gasterie De Fabel 12 maart AharQ Sessions: Etan Huijs – Café de Haas, Voerendaal Yasgur’s Farm – Cultuurhuis, Heerlen 14 maart Willie Heath Neal... […]

Email

Categories

Like us

Afgrond Archief

Better Tag Cloud