Rss Feed
Tweeter button
Facebook button
Technorati button
Myspace button
Linkedin button

Bunkerpop

Aks promision for any use

Het is een begrip in Parkstad Popstad: Bunkerpop. Het jaarlijkse festival van de Oefenbunker dat de laatste jaren ook als open dag fungeert. Een formule die haar vruchten afwerpt. Waar het festival vroeger nogal eens bestond uit bandjes kijken en bier drinken met de usual suspects, was er nu opvallend veel jeugd (actief) aanwezig in en rond het oude complex aan de Heerlenseweg. Er viel dan ook veel te beleven. Buiten de gebruikelijke optredens op het grote podium (met de jubileumshow van Circle Of Silence als knallende afsluiter) waren er jamsessies, DJ workshops en activiteiten van Scouting Amicus en Jay’s Dance Vision. Het meest in het oog springend was de Kids Rock tent voor de muzikale toekomst van Parkstad. Jong Parkstad Popstad Talent voor 3FM Serious Request had er een eigen podium waarop de jongste muzikanten uit de regio speelden voor het goede doel. Jong en oud beleefden een geweldige dag en de Oefenbunker bewees andermaal haar bestaansrecht én belang.

Foto’s: Katharina Sogeler

Aks promision for any use

Aks promision for any use

Aks promision for any use

 

Aks promision for any use

Article by Marco Smeets

Marco Smeets Marco Media, Mijnstreek Oost, Parkstad Popstad, wannabe hardloper en de muziek in mijn hoofd... Read 210 articles by


Luister ook naar DE AFGROND op de radio. Iedere maandag en woensdag tussen 22.00 en 23.00 uur op RTV PARKSTAD. Op 89.2 FM of via deze live stream.

RSS Parkstad Popstad

  • Parkstad Popstad Concertagenda
    18 januari Physical Graffiti (Led Zeppelin tribute) – Nieuwe Nor, Heerlen Dayz of the Soyuz, Nem Q – Oefenbunker, Landgraaf The Cavern Beatles – Theater, Kerkrade René Froger – Parkstad Limburg Theater, Heerlen Steve Dewar – Erin’s Isle, Heerlen 19 januari Dayna Kurtz – Limburgzaal, Heerlen A Minor Problem – Oefenbunker, Landgraaf Like U2, Second Draft... […]

Email

Categories

Like us

Afgrond Archief

Better Tag Cloud