Rss Feed
Tweeter button
Facebook button
Technorati button
Myspace button
Linkedin button

Popronde

Popronde is het grootste reizende festival van Nederland. Een muzikale karavaan die van stad naar stad trekt met een keur aan nationaal talent. Afgelopen zondag toverde het de binnenstad van Heerlen om tot één groot festivalterrein met 15 podia op verwachte en onverwachte binnen- en buitenlocaties. Van de café’s rond het Pancratiusplein en Poppodium Nieuwe Nor tot het Toon Hermans Huis en het Savelbergklooster. René Bradwolff maakte voor De Afgrond de volgende foto’s.

St Tropez

St Tropez

Angelo Boltini

Angelo Boltini

Diede

Diede

Echo Movis

Echo Movis

Homesick

Homesick

My Blue Van

My Blue Van

Article by Marco Smeets

Marco Smeets Marco Media, Mijnstreek Oost, Parkstad Popstad, wannabe hardloper en de muziek in mijn hoofd... Read 208 articles by

Email

Categories

Like us

Afgrond Archief

Better Tag Cloud