Rss Feed
Tweeter button
Facebook button
Technorati button
Myspace button
Linkedin button

Gratis naar The Germans en Rotterdam Ska Jazz Foundation

header-3

De Oefenbunker timmert na een onzekere periode alweer enige tijd keihard aan de weg met een gedurfde en uiterst gevarieerde programmering. Ook komend weekend is het weer raak aan de Heerlenseweg in Landgraaf.

Op vrijdag 6 november zal de zaal op stelten worden gezet door het Belgische The Germans, met een volvette mix van krautrock, psychedelica, dub, elektronica en totale gekte. Een citaat uit De Morgen: “De stevig bebaarde broer van zanger Jakob, kleedde zich langzaam uit en dartelde over het podium als een stripteaseuse. Toen hij zich even later volspoot met witte smurrie en ging droogzwemmen naast zijn broer, bleken er ook in het publiek twee witgeverfde naaktlopers te staan, een man een vrouw. Zij zochten het podium op en kronkelden er tussen de bandleden door, imiteerden een krolse kat of de denker van Rodin en voerden zelfs een rondedansje uit.”

Zaterdag 7 november wordt er met Rotterdam Ska Jazz Foundation uit een ander vaatje getapt. Het concert vindt plaats in samenwerking met Heerlen Jazzt maar daar mogen de liefhebbers van ska, rock-steady en soul zich geenszins door laten afschrikken. Rocking ska-jazz met een ruwe rand heet dat dan. Niet te missen dus.

De Afgrond mag voor beide concerten 2 x 2 tickets gratis weggeven. Het enige dat je daarvoor hoeft te doen is onze Facebookpagina bezoeken en onder het prijsvraagtopic een comment achter te laten waarin je en passant iemand tagt die je graag zou willen meenemen. Zo eenvoudig kan het zijn!

Succes ermee en wie weet tot ziens in de Oefenbunker!

Article by Marco Smeets

Marco Smeets Marco Media, Mijnstreek Oost, Parkstad Popstad, wannabe hardloper en de muziek in mijn hoofd... Read 210 articles by


Luister ook naar DE AFGROND op de radio. Iedere maandag en woensdag tussen 22.00 en 23.00 uur op RTV PARKSTAD. Op 89.2 FM of via deze live stream.

RSS Parkstad Popstad

  • Parkstad Popstad Concertagenda
    15 januari Blaudzun & Amsterdam Sinfonietta – Parkstad Limburg Theater, Heerlen 18 januari Physical Graffiti (Led Zeppelin tribute) – Nieuwe Nor, Heerlen Dayz of the Soyuz, Nem Q – Oefenbunker, Landgraaf The Cavern Beatles – Theater, Kerkrade René Froger – Parkstad Limburg Theater, Heerlen Steve Dewar – Erin’s Isle, Heerlen 19 januari Dayna Kurtz –... […]

Email

Categories

Like us

Afgrond Archief

Better Tag Cloud