Rss Feed
Tweeter button
Facebook button
Technorati button
Myspace button
Linkedin button

Serious Request in beeld (4)

4W3A3722k

En het feest in Heerlen gaat maar door. Gisteravond werd het Pancratiusplein weer afgesloten wegens de grote drukte waarna ook de Bongerd deels moest worden afgesloten. Daar was op dat moment de Duitse avond van Oktoberfeest Sittard in volle gang. Gelukkig was er elders in de stad genoeg plek om in een iets rustiger omgeving van een muziekje en een drankje te genieten. Zoals in Studo Heerlen, waar ‘s middags nog vrolijk werd geskate terwijl op de 3FM Stage de Parkstad Popstad Talenten het publiek vermaakten. De foto’s in deel vier van ons Serious Request beeldverslag zijn van Dani Silvia en René Bradwolff.

Serious Request vindt plaats van 18 t/m 24 december in en rond het Glazen Huis in het centrum van Heerlen. Meer info en het volledige programma vind je op shr15.nl en bij 3fm. Klik hier voor de livestream.

SR15 - Dani - 01

SR15 - Dani - 02

SR15 - Dani - CloseUp2

SR15 - Dani - Parkstad Popstad

SR15 - Dani - Skaters

SR15 - Dani - Skaters2

4W3A3737k

4W3A3741k

4W3A3753k

 

4W3A3762k

4W3A3775k

4W3A3785k

Article by Marco Smeets

Marco Smeets Marco Media, Mijnstreek Oost, Parkstad Popstad, wannabe hardloper en de muziek in mijn hoofd... Read 219 articles by


Luister ook naar DE AFGROND op de radio. Iedere maandag en woensdag tussen 22.00 en 23.00 uur op RTV PARKSTAD. Op 89.2 FM of via deze live stream.

RSS Parkstad Popstad

  • Parkstad Popstad Concertagenda
    13 maart Waylon – Limburgzaal, Heerlen Rowwen Hèze – Theater, Kerkrade Vicious Rumours, Disquiet – Oefenbunker, Landgraaf Invictus, Reyner, Last Day On Earth – Bluff, Heerlen Chaotic Hostility, MBK e.a. – Nieuwe Nor, Heerlen 14 maart Rowwen Hèze – Theater, Kerkrade Southern Blues Night: John Primer e.a. Parkstad Limburg Theater, Heerlen Open Podium – Café... […]

Email

Categories

Like us

Afgrond Archief

Better Tag Cloud