Rss Feed
Tweeter button
Facebook button
Technorati button
Myspace button
Linkedin button

Serious Request in beeld (5)

4W3A4197k

Het glazen huis is leeg, Serious Request zit er weer op. Heerlen stond zeven dagen en nachten lang op haar kop en toonde zich van haar beste kant. Een van de opvallendste side events was Keep The Music Going in Poppodium Nieuwe Nor, waar een stoet artiesten van zeer uiteenlopende pluimage acte de présence gaf op een zinderend festival. Van het zestig koppen tellende St. Pancratius Mannenkoor en het immer hilarische carnavalstrio Demi-Sec tot de lokale helden van Born From Pain en dOOP vs Subp Yao. En meer. Véél meer. Het was een passend slotstuk in de laatste Serious Request nacht die ook elders in de stad onstuimig doch feestelijk werd gevierd. Gelukkig hebben we naast alle herinneringen aan de afgelopen dagen ook nog foto’s. Deze keer van Katharina Sogeler, Dani Silvia en René Bradwolff.

Serious Request vond plaats van 18 t/m 24 december in en rond het Glazen Huis in het centrum van Heerlen. Meer info vind je op shr15.nl en bij 3fm.

nieuwenor-7110

nieuwenor-7092

nieuwenor-7078

nieuwenor-7015

nieuwenor-6974

nieuwenor-6938

4W3A5122k

4W3A5077k

4W3A4886k

4W3A4758k

4W3A4496k

 

Article by Marco Smeets

Marco Smeets Marco Media, Mijnstreek Oost, Parkstad Popstad, wannabe hardloper en de muziek in mijn hoofd... Read 219 articles by


Luister ook naar DE AFGROND op de radio. Iedere maandag en woensdag tussen 22.00 en 23.00 uur op RTV PARKSTAD. Op 89.2 FM of via deze live stream.

RSS Parkstad Popstad

  • Parkstad Popstad Concertagenda
    13 maart Waylon – Limburgzaal, Heerlen Rowwen Hèze – Theater, Kerkrade Vicious Rumours, Disquiet – Oefenbunker, Landgraaf Invictus, Reyner, Last Day On Earth – Bluff, Heerlen Chaotic Hostility, MBK e.a. – Nieuwe Nor, Heerlen 14 maart Rowwen Hèze – Theater, Kerkrade Southern Blues Night: John Primer e.a. Parkstad Limburg Theater, Heerlen Open Podium – Café... […]

Email

Categories

Like us

Afgrond Archief

Better Tag Cloud