Rss Feed
Tweeter button
Facebook button
Technorati button
Myspace button
Linkedin button

Food & Friends

BERLIJN-16

Berlijn is tegenwoordig hot. Reden voor de stichting SPAT om in navolging van de NYC editie nu de Duitse hoofdstad in de spotlights te zetten door middel van drie films, een smakelijke portie Flammkuchen, goede muziek en een drankje. Plaats van handeling was de knusse en fraai gerenoveerde Heerlense stadsbioscoop Quatro. De avond stond voornamelijk in het teken van de Berlijnse techno- en clubcultuur en het street art gezelschap 1Up. Food & Friends trapte af met de short docs ‘Real Scenes: Berlin’ en ‘Berghain’. De eerste nam de bezoekers mee naar Berlijn als internationale bestemming voor ravers, de tweede naar de gelijknamige ondergrondse club. Hoofdfilm was het indrukwekkende ‘One United Power Berlin’. Een 76 minuten durende reportage over de werkwijze van de net zo beroemde maar vooral ook beruchte 1Up crew, die een grote stempel drukt op de Berlijnse straatcultuur en graffitiscene. Anita Hondong proefde voor de Afgrond de Flammkuchen én de sfeer en kwam terug met onderstaande foto’s.

Food & Friends is een terugkerend evenement, geprogrammeerd door Stichting SPAT in samenwerking met Quatro Cinema. De getoonde fims zijn ook online te bekijken via de volgende links: Real Scenes: Berlin, Berghain, One United Power Berlin.

BERLIJN-8

BERLIJN-10

BERLIJN-20

BERLIJN-15A

BERLIJN-14A

Article by Marco Smeets

Marco Smeets Marco Media, Mijnstreek Oost, Parkstad Popstad, wannabe hardloper en de muziek in mijn hoofd... Read 219 articles by


Luister ook naar DE AFGROND op de radio. Iedere maandag en woensdag tussen 22.00 en 23.00 uur op RTV PARKSTAD. Op 89.2 FM of via deze live stream.

RSS Parkstad Popstad

  • Parkstad Popstad Concertagenda
    13 maart Waylon – Limburgzaal, Heerlen Rowwen Hèze – Theater, Kerkrade Vicious Rumours, Disquiet – Oefenbunker, Landgraaf Invictus, Reyner, Last Day On Earth – Bluff, Heerlen Chaotic Hostility, MBK e.a. – Nieuwe Nor, Heerlen 14 maart Rowwen Hèze – Theater, Kerkrade Southern Blues Night: John Primer e.a. Parkstad Limburg Theater, Heerlen Open Podium – Café... […]

Email

Categories

Like us

Afgrond Archief

Better Tag Cloud