Rss Feed
Tweeter button
Facebook button
Technorati button
Myspace button
Linkedin button

Paul McCartney naar Pinkpop

paul-mccartney-900x375

Vandaag maakte Jan Smeets een einde aan alle speculaties: Ex-Beatle Paul McCartney komt naar het Pinkpopfestival in Landgraaf. McCartney sluit op zondag 12 juni het festival af.

Paul McCartney: “Ik hou van het publiek op festivals en ben dan ook van plan om Pinkpop met een groot feest af te sluiten. Nog nooit eerder stond ik op een festival in Nederland dus is het voor mij en het publiek een spannende nieuwe ervaring, maar we gaan zeker met z’n allen rocken. Bereid je voor Pinkpop, we komen er aan. Ik zie jullie in juni.” aldus Paul McCartney.

Jan Smeets: “Ik ben erg trots op de komst van Sir Paul McCartney, een van de grootste artiesten van de wereld komt naar Pinkpop 2016. Zijn eerste Nederlandse festivaloptreden ooit. Een artiest die eigenlijk nooit op het verlanglijstje stond, gewoon weg omdat dat nooit mogelijk zou kunnen zijn. Een Beatle op Pinkpop, dat is toch bijna niet te geloven.”

De Overige headliners van Pinkpop 2016 zijn Rammstein en Red Hot Chili Peppers. De rest van het programma wordt woensdag onthuld tijdens een presentatie in Paradiso.

Pinkpop 2016 vindt plaats op 10, 11 en 12 juni op Megaland, Landgraaf. De voorverkoop start zaterdag 20 februari. Meer info www.pinkpop.nl. Lees hier wat de Afgrond schreef over Pinkpop 2015.

Pinkpop-2016

Drukwerk

Article by Marco Smeets

Marco Smeets Marco Media, Mijnstreek Oost, Parkstad Popstad, wannabe hardloper en de muziek in mijn hoofd... Read 224 articles by

Email

Categories

Like us

Afgrond Archief

Better Tag Cloud