Rss Feed
Tweeter button
Facebook button
Technorati button
Myspace button
Linkedin button

Gratis naar Tuxedomoon in Heerlen?

2016_05_23_TUXEDOMOON

Goed nieuws! Tuxedomoon komt terug naar Heerlen! De legendarische avant-garde/postpunk/new wave band uit San Francisco deed in 2012 een optreden in Poppodium Nieuwe NOR waarover tot de dag van vandaag nog gesproken wordt. Op 23 mei a.s. keert Tuxedomoon voor een integrale uitvoering van haar veelgeprezen debuutalbum Half-Mute uit 1980. Een show die je niet mag missen. En dat hoeft ook niet want De Afgrond geeft ism Parkstad Popstad gratis tickets weg voor deze topshow. Check de Facebookpagina van ParkStad PopStad en zie daar wat je moet doen om kans te maken op twee tickets.
Ondertussen kun je hier, bij wijze van voorpret, lezen wat De afgrond in 2012 schreef over de show van destijds.

Article by Marco Smeets

Marco Smeets Marco Media, Mijnstreek Oost, Parkstad Popstad, wannabe hardloper en de muziek in mijn hoofd... Read 209 articles by

Email

Categories

Like us

Afgrond Archief

Better Tag Cloud