Rss Feed
Tweeter button
Facebook button
Technorati button
Myspace button
Linkedin button

DMFF #6

dmff

Afgelopen week startte de zesde editie van het Dutch Mountain Filmfestival in Parkstad Limburg, daar waar de bergen beginnen. DMFF is hét Nederlandse bergfilm event met talloze bergfilms, lezingen, exposities en buitensportevenementen.

DMFF is een onafhankelijk festival met een gevarieerd programma over de ‘bergen’, voor filmliefhebbers, bergvrienden en buitensporters, arthousefilmfans en extreemsporters. Komend weekend vindt de grote finale plaats in het Colombus Earth Theater, Continium en Cube Designmuseum in Kerkrade. Op vrijdag 11 maart vertoont het festival ijskoud de beste poolfilms in de ‘Poolnacht’. Zaterdag 12 maart is het ‘Superzaterdag’ met zo’n 30 films en zondag 13 maart worden, naast het vertonen van acht films, ook de jaarlijkse DMFF Awards uitgereikt.

Meer informatie over DMFF #6 vind je op www.dmff.eu.

Article by Marco Smeets

Marco Smeets Marco Media, Mijnstreek Oost, Parkstad Popstad, wannabe hardloper en de muziek in mijn hoofd... Read 217 articles by


Luister ook naar DE AFGROND op de radio. Iedere maandag en woensdag tussen 22.00 en 23.00 uur op RTV PARKSTAD. Op 89.2 FM of via deze live stream.

RSS Parkstad Popstad

  • Parkstad Popstad Concertagenda
    13 juli Rocket Fuel Lighters – Oefenbunker, Landgraaf Bluff ’n Bass: Abstrakt Syntax, Battletek e.a. – Bluff, Heerlen 14 juli Zomerpop: A Minor Problem, Cynbel, Vegir, Ikiga e.a. – Cultuurhuis, Heerlen Back Down, Reverse The Flow, Failed State – Bluff, Heerlen 19 juli Total Chaos, Justify All Means e.a. – Bluff, Heerlen 20 juli Live... […]

Email

Categories

Like us

Afgrond Archief

Better Tag Cloud