Rss Feed
Tweeter button
Facebook button
Technorati button
Myspace button
Linkedin button

LizZard, intiem rockfeest in de Oefenbunker

4W3A2154k

Franse alternative metal die flirt met zowel post- als artrock en op momenten doet denken aan Tool en 3 Doors Down. Met swingende baslijnen, inventieve gitaarriffs en spannende drumfills. LizZard lijkt op maat gesneden voor een open minded zaaltje als de Oefenbunker. Waar men niet bang is om gretige doch onbekende muzikanten als deze een podium te geven zodat er ook in de toekomst puike bands als LizZard zullen zijn en waar de Kensingtons van deze wereld een eerste duwtje richting de top kunnen krijgen. En als de opkomst dan een keer tegenvalt dan nodig je toch gewoon iedereen uit op het podium… Iedereen, behalve Parkstad Popstad hoffotograaf René Bradwolff, die het slotstuk van een uiterst geslaagde avond mocht vereeuwigen. Sta je niet op de foto, dan heb je iets gemist!

LizZard speelde op 14 april jl. in de Oefenbunker, Landgraaf.

4W3A2099k

4W3A1986k

4W3A2040k  4W3A1881k

Article by Marco Smeets

Marco Smeets Marco Media, Mijnstreek Oost, Parkstad Popstad, wannabe hardloper en de muziek in mijn hoofd... Read 213 articles by


Luister ook naar DE AFGROND op de radio. Iedere maandag en woensdag tussen 22.00 en 23.00 uur op RTV PARKSTAD. Op 89.2 FM of via deze live stream.

RSS Parkstad Popstad

  • Parkstad Popstad Concertagenda
    8 maart Stiff – Cultuurhuis, Heerlen 9 maart Open Podium – Café de Haas, Voerendaal Young Ellens, Freddy Modeira e.a. – Music Dome, Kerkrade 10 maart Rebels From Paradise, Bard – Gasterie De Fabel 12 maart AharQ Sessions: Etan Huijs – Café de Haas, Voerendaal Yasgur’s Farm – Cultuurhuis, Heerlen 14 maart Willie Heath Neal... […]

Email

Categories

Like us

Afgrond Archief

Better Tag Cloud