Rss Feed
Tweeter button
Facebook button
Technorati button
Myspace button
Linkedin button

John Cleese

4W3A5607k

Afgelopen maandag bezocht de legendarische Britse komiek, acteur, schrijver en filmmaker John Cleese het Parkstad Limburg Theater in Heerlen voor een avondvullende show. In The Last Chance To See Me Before I Die nam hij het publiek mee op een reis langs zijn vele successen. Er waren filmfragmenten van Monty Python en Fawlty Towers, hilarische anekdotes over zijn Pythoncollega’s, absurde kwinkslagen, zelfspot en veel moppen in de categorieën ‘naughty’ en ‘rude’, waarbij nagenoeg geen enkele denkbare bevolkingsgroep gespaard bleef. De 76 jarige Cleese serveert zijn humor het liefst zwart en poogde te achterhalen waarom mensen moeten lachen om iets dat eigenlijk niet om te lachen is. Ondanks enkele nieuwe grappen was de show soort ‘greatest hits’ en dus een feest der herkenning. En een bewijs van de tijdloosheid van de humor waarmee Cleese en co de wereld sinds 1963 verblijdden. Foto’s: René Bradwolff

4W3A5590k

4W3A5490k

Article by Marco Smeets

Marco Smeets Marco Media, Mijnstreek Oost, Parkstad Popstad, wannabe hardloper en de muziek in mijn hoofd... Read 224 articles by

Email

Categories

Like us

Afgrond Archief

Better Tag Cloud