Rss Feed
Tweeter button
Facebook button
Technorati button
Myspace button
Linkedin button

Herman Brood prijsvraag

252-8590-Chez Brood 01 - foto Raymond van Olphen

Omdat ‘s lands grootste rock & roll-legende in november 70 zou zijn geworden, is 2016 uitgeroepen tot Herman Brood-jaar. Dit wordt onder anderen gevierd met het muzikale portret Chez Brood, geschreven door Bart Chabot in samenwerking met Xandra Brood.

Chabot: “Herman wilde ooit nog een solovoorstelling maken. Die show zou ‘Chez Brood’ gaan heten. Hij wilde voor het toneelgordijn gaan zitten en over zijn leven vertellen, als een kachel waaraan het publiek zich kon warmen. Dat had hij zonder meer gekund, want je leefde op van hem. Na Hazes en Shaffy werd het de hoogste tijd voor een meeslepend document over Herman. Want dat heeft hij verdiend.”

Chez Brood is komende zaterdag (7 mei) te zien in het Parkstad Limburg Theater in Heerlen. Uiteraard komen hits als Saturday Night, Dope Sucks, Rock ‘n’ Roll Junkie en Never Be Clever voorbij, gespeeld door een live band onder leiding van niemand minder dan Jan Rot. Chez Brood is dan ook geen musical maar rock & roll. Reden voor Parkstad Popstad om i.s.m. De Afgrond 2 x 2 tickets weg te geven voor deze voorstelling. Check haar Facebookpagina om te zien wat je daarvoor moet doen. Succes!

Foto: Raymond van Olphen

Drukwerk

 

Article by Marco Smeets

Marco Smeets Marco Media, Mijnstreek Oost, Parkstad Popstad, wannabe hardloper en de muziek in mijn hoofd... Read 219 articles by


Luister ook naar DE AFGROND op de radio. Iedere maandag en woensdag tussen 22.00 en 23.00 uur op RTV PARKSTAD. Op 89.2 FM of via deze live stream.

RSS Parkstad Popstad

  • Parkstad Popstad Concertagenda
    13 maart Waylon – Limburgzaal, Heerlen Rowwen Hèze – Theater, Kerkrade Vicious Rumours, Disquiet – Oefenbunker, Landgraaf Invictus, Reyner, Last Day On Earth – Bluff, Heerlen Chaotic Hostility, MBK e.a. – Nieuwe Nor, Heerlen 14 maart Rowwen Hèze – Theater, Kerkrade Southern Blues Night: John Primer e.a. Parkstad Limburg Theater, Heerlen Open Podium – Café... […]

Email

Categories

Like us

Afgrond Archief

Better Tag Cloud