Rss Feed
Tweeter button
Facebook button
Technorati button
Myspace button
Linkedin button

Jennie Lena

Jennie-Lena

Buiten was het 20 en nog wat graden maar binnen steeg de temperatuur een paar graadjes hoger. De Brikke Oave was zaterdag de Bruisende Oave! Tijdens een optreden van Jennie Lena waarbij de energie en het enthousiasme van het podium afspatte. 

Samen met haar band kreeg ze de hele zaal op z’n kop. Jong en oud stond mee te swingen,  springen en hoogstwaarschijnlijk mee te zingen met bekende nummers van onder anderen Jackson Five en Bruno Mars.
Vrijwel  vanaf het begin van de avond was er een klik tussen Jennie en het publiek. Veel interactie tussen de liedjes en ze babbelde met veel humor over van alles en nog wat. Zo kwam ik er achter dat het woordje ‘potverdosie’ haast wel een favoriet stopwoordje moest zijn aangezien ze dit regelmatig liet horen.

En hoewel de temperatuur binnen bleef stijgen kreeg ik met enige regelmaat dikke rillingen van top tot teen. Hendige chicken skin! Maar ook de behoefte om de kreet ‘Sje-zus’ met regelmaar de ruimte in te slingeren. De uitvoering van ‘All By Myself’ van Celine Dion maakte zo’n indruk dat ik er, op het moment van schrijven, nog steeds kippenvel van krijg. Ook ‘Hello’ van Adele werd op een geheel eigen wijze gezongen.

Na afloop van het concert was de wens van het publiek duidelijk: ‘Zugabe! Zugabe!’ En dat kregen we! Tijdens haar toegift vroeg Jennie een kleine meid van een jaar of 7 uit het publiek om met haar op het podium te dansen. Ze zette het nummer ‘Respect’ van Aretha Franklin in en de kleine danste alsof ze nooit anders gedaan had. In no time wist ze de harten te veroveren van het publiek.

Wat een avond zeg. Een show die een uurtje zou duren maar bijna twee keer zo lang werd. Dat was me potverdosie nog eens een te gek optreden!

Jennie Lena speelde op 7 mei jl. in de Brikke Oave te Brunssum.

Article by Simone van der Sleen

Simone van der Sleen Hardlopen, wijn drinken en genieten van veel muziek, theater en dans! En hoe ik dit allemaal ervaar? Dat lees je hier met een vleugje sarcasme, humor en een beetje leedvermaak. Read 41 articles by


Luister ook naar DE AFGROND op de radio. Iedere maandag en woensdag tussen 22.00 en 23.00 uur op RTV PARKSTAD. Op 89.2 FM of via deze live stream.

RSS Parkstad Popstad

  • Parkstad Popstad Concertagenda
    13 maart Waylon – Limburgzaal, Heerlen Rowwen Hèze – Theater, Kerkrade Vicious Rumours, Disquiet – Oefenbunker, Landgraaf Invictus, Reyner, Last Day On Earth – Bluff, Heerlen Chaotic Hostility, MBK e.a. – Nieuwe Nor, Heerlen 14 maart Rowwen Hèze – Theater, Kerkrade Southern Blues Night: John Primer e.a. Parkstad Limburg Theater, Heerlen Open Podium – Café... […]

Email

Categories

Like us

Afgrond Archief

Better Tag Cloud