Rss Feed
Tweeter button
Facebook button
Technorati button
Myspace button
Linkedin button

A Night In The Woods

11750718_1669500809952534_979483610469478762_n

Nu juni ten einde loopt kijken we alweer reikhalzend uit naar de vierde editie van A Night In The Woods; hét openlucht filmfestival van het zuiden. A Night In The Woods is dit jaar bigger and better met, naast het filmprogramma, veel live muziek, dj’s, een speciaal kids programma en een keur aan hippe foodtrucks voor de inwendige mens. A Night In The Woods vindt plaats op 22 en 23 juli a.s.

Op de vertrouwde locatie in het Aambos te Heerlen kun je die dagen optredens zien van o.a. Taymir, Melvin Thomassen, Bounty Island en Sparrow Falls. Voor de danslustigen staat er een reeks DJ’s op het programma, waaronder DJ Blue, Flamboyant en Shaft. De vertoonde films zijn Shaun Of The Dead en Snatch. Na afloop gaat het festival verder in de binnenstad met afterparties in Poppodium Nieuwe Nor en Café Bluff.

Alsof het allemaal nog niet genoeg is staat er dit jaar voor het eerst ook een Parkstad Popstad podium met o.a. de Parkstad Popstad Talents. Dit podium staat buiten het festivalterrein en is dus gratis te bezoeken. Om dat te vieren verloot Parkstad Popstad gratis tickets voor het tweedaagse main event via Facebook. Klik hier om te kijken wat je daarvoor moet doen en wie weet zien we jou en je vrienden tijdens deze bijzondere en unieke picknick.

Article by Marco Smeets

Marco Smeets Marco Media, Mijnstreek Oost, Parkstad Popstad, wannabe hardloper en de muziek in mijn hoofd... Read 224 articles by

Email

Categories

Like us

Afgrond Archief

Better Tag Cloud