Rss Feed
Tweeter button
Facebook button
Technorati button
Myspace button
Linkedin button

Mothership

4W3A0304k

Mothership is een trio uit Dallas, Texas en doet aan stoner metal. En Mothership doet vooral niet moeilijk. Aftikken en deurdonderen is het credo. Zonder poespas, recht vooruit en vol overgave. Hittegolf of niet. Dat de band daarbij cliché op cliché stapelt hindert niet. Titels als ‘City Nights’, ‘Speed Dealer’ en ‘Shanghai Surprise’ spreken voor zich en zorgen voor een glimlach, maar met een centimeter zweet op het voorhoofd gaat het verstand op nul. Terwijl op het podium de gebruikelijke poses worden ingenomen gaan in de zaal de vuisten in de lucht en zorgen grote bekers bier voor de broodnodige verkoeling. Verrassend? Nee. Vernieuwend? Nee. Gewoon ‘Hot Smoke & Heavy Blues’. Soms is dat meer dan voldoende.

Gezien: Mothership 21 juni 2017 in Oefenbunker, Landgraaf. Foto’s: René Bradwolff

4W3A0396k

4W3A0412k

Article by Marco Smeets

Marco Smeets Marco Media, Mijnstreek Oost, Parkstad Popstad, wannabe hardloper en de muziek in mijn hoofd... Read 224 articles by

Email

Categories

Like us

Afgrond Archief

Better Tag Cloud