Rss Feed
Tweeter button
Facebook button
Technorati button
Myspace button
Linkedin button

Popronde Heerlen

07 Jagd @ poppodium NIEUWE NORJagd (Nieuwe Nor)

Vorig weekend vond een nieuwe editie van Popronde Heerlen plaats. Het rondreizende landelijke muziekfestival streek op zaterdag 20 september neer in de binnenstad en nam een indrukwekkende lading aan talentvolle bands en artiesten mee. De Popronde is naast een kweekvijver voor nieuw talent ook een opstap naar zalen en festivals buiten de eigen regio. Zo deden in het verleden bands als Racoon, Dotan, De Staat, Chef’Special en Kensington mee en ook dit jaar waren er ongetwijfeld weer bands waarvan we over enkele jaren kunnen zeggen dat wij ze al voor ze bekend waren zagen in een kroegje in Heerlen. Op zoek naar de sterren van de toekomst trok onze onvermoeibare fotograaf René Bradwolff van podium naar podium. Een deel van zijn foto’s vind je hier, de complete serie staat op Facebook.

24 Wakki @ BeerkompanieWakki (Beerkompanie)

23 Mantra @ Muziekcafé de TapperijMantra (De Tapperij)

22 FOES @ Cafe BluffFoes (Café Bluff)

21 Life's Electric @ Café de PancraatLife’s Electric (De Pancraat)

19 Sean Gascoigne @ Cafe_bar LatazzaSean Gascoine (La Tazza)

17 BEAUX @ Cafe AmazingBeaux (Café Amazing)

09 CERTAIN ANIMALS @ Café PeltCertain Animals (Café Pelt)

05 VELINE @ Irish pub Erin's IsleVeline (Erin’s Isle)

01 Tusky @ CoastersTusky (Coasters)

Article by Marco Smeets

Marco Smeets Marco Media, Mijnstreek Oost, Parkstad Popstad, wannabe hardloper en de muziek in mijn hoofd... Read 219 articles by


Luister ook naar DE AFGROND op de radio. Iedere maandag en woensdag tussen 22.00 en 23.00 uur op RTV PARKSTAD. Op 89.2 FM of via deze live stream.

RSS Parkstad Popstad

  • Parkstad Popstad Concertagenda
    13 maart Waylon – Limburgzaal, Heerlen Rowwen Hèze – Theater, Kerkrade Vicious Rumours, Disquiet – Oefenbunker, Landgraaf Invictus, Reyner, Last Day On Earth – Bluff, Heerlen Chaotic Hostility, MBK e.a. – Nieuwe Nor, Heerlen 14 maart Rowwen Hèze – Theater, Kerkrade Southern Blues Night: John Primer e.a. Parkstad Limburg Theater, Heerlen Open Podium – Café... […]

Email

Categories

Like us

Afgrond Archief

Better Tag Cloud