Rss Feed
Tweeter button
Facebook button
Technorati button
Myspace button
Linkedin button

Unframed

MBO_3968a-copy

Vrijdag vond de opening plaats van Unframed Art, Expo & Jam, een internationale graffiti expo in en rond C-Mill Next Door, aan De Kissel in Heerlen. Aan de buitenzijde werd live graffiti aangebracht door grote namen uit de internationale graffiti-scene. Binnen is er een groot eerbetoon aan de grote street-art pioniers uit diverse delen van de wereld. Zoals illustere sprayers als Skeme, T-Kid 170, Part One en Slave, die in de jaren ’70 al actief waren in New York en afgelopen weekend in Heerlen aanwezig waren. Fotograaf Marc Bogman maakte voor ons de volgende foto’s. Unframed zal jaarlijks gaan plaatsvinden. Deze eerste editie is nog tot en met 27 september van 11:00 tot 17:00 uur te bezoeken. Meer informatie vind je op un-framed.nl.

MBO_3979a-copy

MBO_3869a-copy

MBO_3973a-copy
MBO_3960a-copy

MBO_3958a-copy

MBO_3933a-copy

MBO_3904a-copy

Article by Marco Smeets

Marco Smeets Marco Media, Mijnstreek Oost, Parkstad Popstad, wannabe hardloper en de muziek in mijn hoofd... Read 224 articles by


Luister ook naar DE AFGROND op de radio. Iedere maandag tussen 22.00 en 23.00 uur op RTV PARKSTAD. Op 89.2 FM of via deze live stream.

RSS Parkstad Popstad

  • Parkstad Limburg Limburg Economy Award
    Zaterdag 15 oktober vond de Parkstad Limburg Limburg Economy Award uitreiking plaats bij poppodium Nieuwe Nor. Tijdens dit galadvent heeft de Ronde Tafel 96 Heerlen i.s.m. de organisatie van de Parkstad Limburg Limburg Economy Award de stichting Talentontwikkeling Parkstad Popstad verrast met een cheque van maar liefst €5.000. De ondernemers van de Ronde Tafel 96... […]

Email

Categories

Like us

Afgrond Archief

Better Tag Cloud