Rss Feed
Tweeter button
Facebook button
Technorati button
Myspace button
Linkedin button

Zomer Maan Fest

Afgelopen weekend vond op het Maanplein in Heerlen de eerste editie van het Zomer Maan Fest plaats. Het festival presenteerde zich als vegan food- en muziekfestival en was daarmee het eerste volledig plantaardige festival in onze provincie. En gezien het succes zeker niet het laatste, want de lange rijen bij de ingang bewezen dat er behoefte is aan een evenement als dit. Het was dan ook twee dagen lang gezellig druk op het plein waar werd genoten van diverse live acts, de Viyl l’Express, een groot en gevarieerd veganistisch aanbod en het sprookjesachtige decor van het Maankwartier, dat gebouwd lijkt voor sfeervolle zomeravondevenementen als dit. Op naar de tweede editie? Als het aan de ongeveer 3.000 bezoekers én aan de participerende restaurants en standhouders ligt vast en zeker wel. Chapeau! 

Foto’s: Laura Bus

DSC_0318

DSC_0602

DSC_0340

DSC_0677

Article by Marco Smeets

Marco Smeets Marco Media, Mijnstreek Oost, Parkstad Popstad, wannabe hardloper en de muziek in mijn hoofd... Read 224 articles by

Email

Categories

Like us

Afgrond Archief

Better Tag Cloud