Rss Feed
Tweeter button
Facebook button
Technorati button
Myspace button
Linkedin button

Eighties

De Afgrond proudly presents: DJ Kitty. De vinylkoningin van Heerlens roemruchte verleden én heden zal maandelijks één van haar favoriete floorfillers presenteren. Om te mijmeren over vroeger of als reactie op de waan van de dag, maar altijd dressed in black. Jullie zijn gewaarschuwd.

“Tussen 1982 en 1992 draaide ik elke vrijdagavond plaatjes in het New Wave Café van V.J.V. Inpoet. Een centrum voor jong volwassenen, eerst gelegen aan de Klompstraat en later aan de Akerstraat te Heerlen. Het waren roemruchte jaren, zeker ook voor mij en onze andere vrijwilligers. We waren vreemd, zagen raar uit, hadden gekke haren. Met andere woorden; we pasten nergens bij. Achteraf maar goed ook, want het waren de beste jaren uit mijn leven, vooral op muzikaal gebied. Als voorproefje dit nummer van Killing Joke dat eigenlijk het best verwoordt wat ik bedoel…”

Article by Marco Smeets

Marco Smeets Marco Media, Mijnstreek Oost, Parkstad Popstad, wannabe hardloper en de muziek in mijn hoofd... Read 212 articles by


Luister ook naar DE AFGROND op de radio. Iedere maandag en woensdag tussen 22.00 en 23.00 uur op RTV PARKSTAD. Op 89.2 FM of via deze live stream.

RSS Parkstad Popstad

  • Parkstad Popstad Concertagenda
    15 februari Tsar Bompa, Whorses – Oefenbunker, Landgraaf ThoTh, BBDVH, Olav e.a. – Nieuwe Nor, Heerlen 16 februari Born From Pain – Bluff, Heerlen Margriet Sjoerdsma & Egbert Derix – Parkstad Limburg Theater, Heerlen Freestyle United – Oefenbunker, Landgraaf Jonna Fraser, Josylvio – Music Dome, Kerkrade Remember – Trefcentrum, Treebeek 17 februari The Needles –... […]

Email

Categories

Like us

Afgrond Archief

Better Tag Cloud