Rss Feed
Tweeter button
Facebook button
Technorati button
Myspace button
Linkedin button

WK Wielrennen

Afgelopen week was Zuid-Limburg in de ban van het WK wielrennen. Een dag na de openingsceremonie, op zaterdag 15 september in Maastricht, deden de renners voor het eerst Parkstad aan tijdens de ploegentijdrit door Voerendaal en Übachsberg. ‘s Maandags stonden Landgraaf en Simpelveld in het teken van de jeugd- en espoirs-tijdritten en op woensdag was Heerlen de startplaats voor de individuele tijdrit voor de heren elite. Zondag 23 september doorkruisten de elite heren nog eenmaal onze regio tijdens een grootse finale die via Voerendaal, Heerlen, Übachsberg en Simpelveld richting Valkenburg leidde. Er was een uitgebreid cultureel programma en veel aandacht voor de jeugd. Het was een mooie en bijzondere week. De Afgrond zwaaide de renners zondag uit in Heerlen. Foto’s: Anita Hondong.


Article by Marco Smeets

Marco Smeets Marco Media, Mijnstreek Oost, Parkstad Popstad, wannabe hardloper en de muziek in mijn hoofd... Read 224 articles by

Email

Categories

Like us

Afgrond Archief

Better Tag Cloud