Rss Feed
Tweeter button
Facebook button
Technorati button
Myspace button
Linkedin button

Die Nerven

img_1147

Het Duitse trio Die Nerven baarde in 2014 internationaal opzien met haar album ‘Fun’. Sindsdien is ze aan een zegetocht in het clubcircuit bezig en zag vorig jaar het minstens zo sterke (derde) album ‘Out’ het daglicht. Afgelopen zaterdag stond ze in de Nieuwe Nor en zorgde daar met een voortrazende set vol opwindende, dansbare, soms manische Duitstalige postpunk met Sonic Youth achtige noise-erupties, voor één van de concerthoogtepunten van het jaar. Blootvoets, zonder ook maar één zwak moment. Intens, dynamisch, woest en met een vleugje humor Barfuß durch die Scherben. Meesterlijk!

Die Nerven speelde op 12 november jl. in Poppodium Nieuwe Nor, Heerlen. Klink hier voor het volledige programma van deze zaal. Foto: Jan-Willem Souren

 

Article by Marco Smeets

Marco Smeets Marco Media, Mijnstreek Oost, Parkstad Popstad, wannabe hardloper en de muziek in mijn hoofd... Read 224 articles by

Email

Categories

Like us

Afgrond Archief

Better Tag Cloud