Rss Feed
Tweeter button
Facebook button
Technorati button
Myspace button
Linkedin button

The Perfect Tool

0-4W3A9932k

De fans van de populaire progressieve metalband Tool staan inmiddels alweer 10 jaar droog. Aangezien er nog steeds geen vooruitzicht is op een nieuw album of Europese tourdata haalde Poppodium Nieuwe Nor met The Perfect Tool het best mogelijke alternatief naar Heerlen. Dat beweert althans de band zelf maar ze wordt daarin gesteund door bandleden van het origineel. En wie zijn wij om Maynard James Keenan tegen te spreken? Het was dan ook niet vreemd dat de Nieuwe Nor afgelopen donderdag tot de nok gevuld was met Tool fans, die eindelijk favorieten als ‘Prison Sex’, ‘Undertow’ en ‘Sober’ nog eens live konden ervaren. René Bradwolff stond voor ons voor én op het podium en kwam terug met bijgevoegde foto’s.

5W3A0069k

4W3A9886k  5W3A0039k

Article by Marco Smeets

Marco Smeets Marco Media, Mijnstreek Oost, Parkstad Popstad, wannabe hardloper en de muziek in mijn hoofd... Read 223 articles by


Luister ook naar DE AFGROND op de radio. Iedere maandag tussen 22.00 en 23.00 uur op RTV PARKSTAD. Op 89.2 FM of via deze live stream.

RSS Parkstad Popstad

  • Parkstad Popstad Concertagenda [UNDER CONSTRUCTION]
    28 SEPTEMBER Double Axe – Cultuurhuis, Heerlen 1 OKTOBER Kerri Powers, Damiën van Elburg – Parkstad Limburg Theater, Heerlen  The Black Stars – Cultuurhuis, Heerlen 2 OKTOBER Riptide – Parkstad Limburg Theater, Kerkrade A Tribute To David Bowie – Cultuurhuis, Heerlen 3 OKTOBER Mercy John – Parkstad Limburg Theater, Heerlen 9 OKTOBER Lesoir, Throat Of... […]

Email

Categories

Like us

Afgrond Archief

Better Tag Cloud