Rss Feed
Tweeter button
Facebook button
Technorati button
Myspace button
Linkedin button

Booch 2009

Booch 2009

Zaterdag

Gezien: Lavalu, Blind Sight, the Regulars, Adani& Wolf, Nailpin.
Niet gezien: the Jim Jams, Torpedo Boyz, Buck Brothers.

Lavalu: Energieke zangeres en dito band die blije muziek bracht.

Booch 2009; Band: Lavalu; Foto: René Bradwolff

Blind Sight: Metalcore. Zo doet men dat.

Booch 2009; Band: Blind Sight; Foto: René Bradwolff

The Regulars: Echte ouderwetse Rockabilly. De contrabas met pantermotief maakte het af. Yeah Baby!!

Booch 2009; Band: Regulars; Foto: René Bradwolff

Adani & Wolf: mix van stijlen. Jazzy in de mix met lekkere beats. Brachten als verrassing zangeres Mieke Westerink mee. Heerlen leek deze rondborstige zangeres van de vroegere Gigantjes niet te herkennen.  De heren zelf mochten iets meer swingen,de muziek deed het in ieder geval wel.

Booch 2009; Band: Adani& Wolf; Foto: Ali Behroozi

Zondag
Gezien: the Lucifer Principal, Boemklatsch, Shameboy, Hit me tv, Wintersleep, the Brookes Brothers, Izonix, 21 eyes of Ruby, Dancing Bears, K.E.E.P, Celtic Viola, Venus in Flames

Niet gezien: dj Daniel Darque, the Pedro Delgados, Ibis Lawrence, Art de la Rue, Breakdance, Elektruck

The Pedro Delgados: Vanwege onverwacht bezoek kon ik deze band niet zien. Ik schijn iets gemist te hebben. Ik hoorde: “dat was echt leuk”, “cowboys on speed”, “heb je die niet gezien? Die waren echt goed” en nog meer van dat soort commentaar. Ze speelden Amerikaanse Bluegrass maar dan uit Amsterdam. Een keertje inhalen dus.

Booch 2009; Band: Pedro Delgado's; Foto: René Bradwolff

The Lucifer Principal: Deathmetal op een zonnige zondagmiddag. Het geluid stond wat zacht en de contrabas was moeilijk te horen. Het publiek vond het een uitstekende zondagmiddagmatinee en Vader (die eigenlijk gepland stonden) was vergeten.

Booch 2009; Band: Lucifer Principle; Foto: René Bradwolff

Boemklatsch: Een vijftal mannen in witte onderhemdjes die mix draaiden van break beats, hip hop, electro en nog wat zaken. Ik kan me vergissen maar de “woewoe’s” klonken enthousiaster op het podium dan het applaus uit het publiek.

Booch 2009; Band: Boemklatsch; Foto: René Bradwolff

Shameboy: Dj Bobby Ewing (discobar Galaxy) luisterde ik altijd met veel plezier. Bij Shameboy is Luuk Cox toegevoegd (Buscemi) en samen draaien ze lekkere muziek.

Booch 2009; Band: Shameboy; Foto: René Bradwolff

Izonix: Erg jonge gasten die er duidelijk zin in hadden. Het rockpubliek vond het lekker klinken. Iemand zei nog; ze lijken een beetje op de Engelse prinsen.

Booch 2009; Band: Izonix; Foto: René Bradwolff

Dancing Bears: Dit duo bracht vrolijke dansplaatjes met beats maar ook gitaar. Helaas sprong er bij mij geen vonk over.

Booch 2009; Band: Dancing Bears; Foto: René Bradwolff

Wintersleep: Band uit Canada die mooie rocksongs brachten. De nummers regen goed aaneen en niemand van het publiek viel in slaap.

Booch 2009; Band: Wintersleep; Foto: René Bradwolff

Brookes Brothers: Heerlijke drum ’n bass! Mijn voetjes gingen als vanzelf van de vloer en rondom mij hadden nog een heleboel mensen daar last van. Ik merkte alleen dat ik een van de weinige ouderen was. Maar de sfeer zat er goed in en de opblaasballen vlogen door de lucht. De broers mochten zelfs nog doordraaien terwijl de volgende set al werd opgebouwd.

Booch 2009; Band: Brookes Brothers; Foto: René Bradwolff

Hit me tv: Indierock. Alle pers is lovend over deze band.  Niet my cup of tea, deze Randstadjongens in te strakke leren jasjes.

Booch 2009; Band: Hit me TV; Foto: René Bradwolff

Venus in Flames: Jammer dat deze sing en songwriter na the Brookes Brothers kwam. Zo zakte de sfeer in. Van een stomende danspartij naar rustige popsongs, dat werkt toch niet best.

Booch 2009; Band: Venus in Flames; Foto: René Bradwolff


Article by Monica Dols

Monica Dols Dieren, kinderfeestjes, cultuurhuisheerlen, evenementen, creatieve dingen bedenken, positief, organiseren. Monica Dols tagged this post with: , Read 132 articles by

Email

Categories

Like us

Afgrond Archief

Better Tag Cloud