Rss Feed
Tweeter button
Facebook button
Technorati button
Myspace button
Linkedin button

The Cosmic Dead

Cosmic Dead140918-029De Oefenbunker is terug. Na een moeilijke periode, waarin het voortbestaan aan een zijden draadje hing, werd gisteravond het nieuwe concertseizoen geopend met de snoeiharde Schotse Spacerock van The Cosmic Dead. Denk aan Hawkwind met een vleugje Can en het volume op 11. Zwaar dreunend, op volle kracht voortdenderend met een vette groove. Terwijl buiten de straten blank stonden, auto’s uit de modder werden getrokken en de brandweer kelders leegpompte, zweefde de Oefenbunker hoog en droog de nacht in. Een vliegende start werd zelden beter geïllustreerd. Foto: Joep Deumes

The Cosmic Dead speelde op 18 september in de Oefenbunker, Landgraaf. Meer info over de zaal en de volledige agenda vind je hier.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Article by Marco Smeets

Marco Smeets Marco Media, Mijnstreek Oost, Parkstad Popstad, wannabe hardloper en de muziek in mijn hoofd... Read 224 articles by

Email

Categories

Like us

Afgrond Archief

Better Tag Cloud