Rss Feed
Tweeter button
Facebook button
Technorati button
Myspace button
Linkedin button

Nacht van Pinkpop

11140109_957113414310547_7251077237328122613_n

Club OOR en de samenwerkende podia in Parkstad Popstad brengen de “Nacht van Pinkpop” terug naar de Oefenbunker in Landgraaf. Op zaterdag 13 juni is er, na afloop van het officiële Pinkpop-programma, een heuse afterparty in het intieme poppodium in Landgraaf met live muziek van acts die dit jaar op het Pinkpop festival spelen. Welke acts er zullen optreden blijft voor bezoekers een verrassing.

Terwijl Robbie Williams vanaf de mainstage op Megaland de mensenmassa om zijn vinger windt, opent de Oefenbunker in Landgraaf op zaterdag 13 juni om 22:00 uur haar deuren voor een Club OOR-nacht met secret guests en VIP’s. Mocht Robbie zelf onverhoopt geen zin hebben, zijn er genoeg andere artiesten aanwezig voor een late night sessie in het intieme poppodium. De afterparty duurt tot 03:00 uur. Het aantal tickets is beperkt en deze worden exclusief vergeven aan abonnees van Muziekblad Oor via Club OOR en de Facebook-pagina van Parkstad Popstad.

Er is dus geen vrije verkoop voor deze avond. Wil je erbij aanwezig zijn, houd dan de Facebookpagina van Parkstad Popstad in de gaten voor diverse acties waarbij je exclusieve entreebewijzen kunt winnen.

De Nacht Van Pinkpop vindt op zaterdag 13 juni plaats in de Oefenbunker te Landgraaf van 22:00 – 03:00 uur.

Article by Marco Smeets

Marco Smeets Marco Media, Mijnstreek Oost, Parkstad Popstad, wannabe hardloper en de muziek in mijn hoofd... Read 224 articles by

Email

Categories

Like us

Afgrond Archief

Better Tag Cloud