Rss Feed
Tweeter button
Facebook button
Technorati button
Myspace button
Linkedin button

Gina Derks

De Afgrond wil zo af en toe wel eens iets nieuws. Bij deze presenteren we dan ook een nieuwe rubriek: Kunstenaars uit Parkstad. We zullen regelmatig kunst in diverse vormen laten zien, gemaakt door onze eigen creatieve Parkstadse geesten. We trappen deze rubriek af met: Gina Derks!

11666211_641752165962327_2671176187882355313_nIk ben Gina Derks, 25 jaar en woon in Brunssum. Afgelopen jaar ben ik afgestudeerd aan de Academie Beeldende Kunsten Maastricht in de richting Illustratieve Vormgeving. Als klein meisje tekende ik al en daar wilde ik later wat mee gaan doen. Ik hou van decoratieve, kleurrijke illustraties en gezichten met veel detail. Volg me op Facebook of mail me via gina.derks.90@gmail.com.

Liefs, Gina 

 

visje

lust    whaa

schommel

politie

Article by Monica Dols

Monica Dols Dieren, kinderfeestjes, cultuurhuisheerlen, evenementen, creatieve dingen bedenken, positief, organiseren. Read 132 articles by

Email

Categories

Like us

Afgrond Archief

Better Tag Cloud