Rss Feed
Tweeter button
Facebook button
Technorati button
Myspace button
Linkedin button

Kim Wilde

a4W3A5359k

Ze brak in 1981 door met haar debuutsingle ‘Kids In America’ en scoorde tot halverwege de jaren ’90 hit na hit. Toch bereikte ze in ons land pas in 2006 voor het eerst een nummer 1 positie dankzij een duet met de Duitse zangeres Nena. Daarna werd het stil rondom Kim Wilde, die buiten haar muzikale loopbaan ook succesvol aan de weg timmerde als TV-presentator, DJ en tuinierster. Dat de drukbezochte show van de inmiddels 54 jarige zangeres, zaterdagavond in de Heerlense Limburgzaal, dreef op nostalgie was dan ook te verwachten. Boordevol eigen en andermans hits voor een enthousiast publiek, dat deels ruim voor aanvang bij de ingang van de zaal, met bossen bloemen voor haar idool, stond te wachten. Om de beste plekken in de zaal op te eisen voor een reis terug in de tijd. Ze werden op hun wenken bediend. Foto’s: René Bradwolff

Kim Wilde speelde op 3 oktober jl. in de Limburgzaal, Heerlen.

b4W3A5401k

c4W3A5470k

Article by Marco Smeets

Marco Smeets Marco Media, Mijnstreek Oost, Parkstad Popstad, wannabe hardloper en de muziek in mijn hoofd... Read 224 articles by

Email

Categories

Like us

Afgrond Archief

Better Tag Cloud